Filters
Søg

Irsk Whiskey

Sorter efter
Vis per side

Teeling Whiskey Plantation Rum

TEELING PLANTATION CASK Teeling Whiskey Plantation Rum Cask Finish er en small batch irsk whiskey, som er skabt I samarbejde med det berømte rom-firma, Plantation Rum. Den 12 måneder lange afsluttende lagring på romfade giver whiskeyen fine noter af tropisk frugt, kokos og brun farin. Den er tappet ved 46% alkohol, uden hverken karamelfarvestof eller kølefiltrering. Farve: Rav. Duft: Modne pærer, bananer, toffee og ristet kokos. Smagsnoter: Frugtig smag (banan, ananas), brun farin, kirsebær og en lang finish. Serveringsforslag: Bør nydes rent. Teeling-familien har lavet irsk whiskey siden 1782, da Walter Teeling åbnede sit whiskeydestilleri på Marrowbone Lane i Dublin. Dublin har traditionelt været hjertet af Irlands whiskeyproduktion. Historien om Irlands whiskeyproduktion er utrolig spændende og dramatisk og hænger i høj grad sammen med landets samhørsforhold til England på godt og ondt. Hele 37 destillerier havde røg i skorstenene i starten af det 20ende århundrede, men ét efter ét lukkede destillerierne og siden 1976 har der ikke været destilleret whiskey i Dublin - indtil nu! The Teeling Whiskey Distillery er det første nyåbnede destilleri i Dublin i over 125 år og Teeling-familien ser det som sin mission at bringe destillationskunsten tilbage til hjertet af Dublin! Den smagfulde whiskey kommer fra 3 skinnende pot stills, som er opkaldt efter Jack Teelings 3 døtre. 25% af produktionen dedikeres til whiskey af eksperimenterende art, hvilket gør Teeling til ét af de mest spændende destillerier at holde øje med i fremtiden.
449 DKK

Teeling Whiskey, Irish Whiskey

TEELING SMALL BATCH Teeling Small Batch er en irsk blended whiskey. Denne small batch-aftapning er sammensat af udvalgte ex-bourbonfade med op til 6 år gammel malt whisky og grain whisky, som får en finish på særlige tønder der har været brugt til lagring af rom fra Mellemamerika. Teeling Small Batch er tappet ved 46% alkohol uden kølefiltrering. Farve: Gylden. Duft: Tørret frugt, orangeblomst, vanilje og krydderier. Smagsnoter: Krydret med noter af grønne urter, kanel og karamel. Serveringsforslag: Kan nydes rent eller i cocktails. Teeling-familien har lavet irsk whiskey siden 1782, da Walter Teeling åbnede sit whiskeydestilleri på Marrowbone Lane i Dublin. Dublin har traditionelt været hjertet af Irlands whiskeyproduktion. Historien om Irlands whiskeyproduktion er utrolig spændende og dramatisk og hænger i høj grad sammen med landets samhørsforhold til England på godt og ondt. Hele 37 destillerier havde røg i skorstenene i starten af det 20ende århundrede, men ét efter ét lukkede destillerierne og siden 1976 har der ikke været destilleret whiskey i Dublin - indtil nu! The Teeling Whiskey Distillery er det første nyåbnede destilleri i Dublin i over 125 år og Teeling-familien ser det som sin mission at bringe destillationskunsten tilbage til hjertet af Dublin! Den smagfulde whiskey kommer fra 3 skinnende pot stills, som er opkaldt efter Jack Teelings 3 døtre. 25% af produktionen dedikeres til whiskey af eksperimenterende art, hvilket gør Teeling til ét af de mest spændende destillerier at holde øje med i fremtiden.
325 DKK

The Whistler 7 yo Blue Note

The Whistler - ”The Blue Note” - 7 Years Old Single Malt Irish Whiskey - 46% (Sherry Cask Finish)
450 DKK

Jameson 70 cl

Jameson Original er en blanding af destillationsapparat og korn whiskyer, der er så alsidig, som den er glat. Den er tredoblet destilleret og har lagret i minimum 4 år. Dette er en tidsløs whisky, der har gjort den grønne flaske til et ikon. Jameson Original præsenterer en lys blomsterende duft, med krydret træ og søde noter, samt en perfekt balance mellem krydderagtige, nøddeagtige og vanilje noter i smagen. Dog har den også antydninger af sød sherry og en utrolig blødhed.
199 DKK