Filters
Søg

Spiritus

Sorter efter

Bornholmer Årstidsbox

12X4 cl
225 DKK

Camus VSOP 50 cl

CAMUS VSOP ELEGANCE COGNAC

Camus VSOP Elegance har sin fantatiske aromatiske karakter fra en blanding af vin destilleret med let bundfald, en delikat egetræsfinish.
270 DKK

Gul Gajol 70 cl

GA-JOL GUL

Gul GA-JOL er fremstillet på de originale gule Ga-Jolpastiller blandet med vodka og har den velkendte smag af saltlakrids.
125 DKK

Berneroy Calvados Fine 70 cl

BERNEROY FINE CALVADOS

En klassisk Calvados med intensitet og varme noter af friske æbler, lidt vanilje og lakrids.
200 DKK

Vordingborg rom 70 cl.

LAND - Venezuela
ABV - 40 %
ALDER - NAS
299 DKK

Hancock Sports Cola

33 cl. Fyldig og frisk Cola, gedigen lang eftersmag, indeholder rigtig colanød.
12 DKK

The Glenrothes 12 års

395 DKK 449 DKK

Ron Zacapa, Edicion Negra

Zacapa Edicion Negra har en sød smag med stærk og røget eftersmag.

Fremstilling
Rommen produceres, som det eneste sted i verden, i ”The House in the Clouds”, som ligger 2,3 km. over havets overflade i Guatamala. Den høje beliggenhed samt kølige bjergluft reducerer fordampningen. Det medvirker til, at mere af den værdifulde rom får lov at lagre i tønderne og dermed opnås den exceptionelle dybe aroma, mørke farve og rige smag som Zacapa Rum er anerkendt for.

ALKOHOL OG INDHOLD
43 % / 70 cl

LAND
Guatemala
699 DKK

Belsazar Rose Vermouth

SOMMERAGTIG OG HARMONISK

Farven er sart rosa. Duften er præget af rød grapefrugt, og smagen er fyldt med overraskelser, let bitter og sommeragtig. En harmonisk blanding af rød grapefrugt, appelsin og appelsinblomster med hindbær og ribs i eftersmagen.

Nyd den med tonic eller i klassiske cocktails som f.eks. en Pink Martini.

Serveringstemperatur:
8-10°C

Fremstilling
Der bruges udelukkende nøje udvalgt vin fra lokale, pålidelige partnere, som har samme holdning til kvalitet og passion for produkterne, som Max og Sebastian. Belsazars komplekse smag kommer fra udtræk af urter, krydderier, blomster og avner, alle lige så varierede som Berlins kvarterer. Udtrækket ligger i blød i store glasballoner. Udover udtrækket tilsættes et skvæt frugtbrandy og most fra druer fra Black Forest-området. Den endelige blanding lagrer i op til tre måneder på neutrale fade, så drikken kan udvikle sin egen sammensætning af komplekse aromaer. Lagringen på neutrale fade i stedet for træfade giver Belsazar den forfriskende smag, kompleksitet og balance.

Om Producenten
Med base i Berlin og rødder i Baden, kombineres det traditionelle og det gode håndværk med en urban og moderne livsstil i Belsazar White vermouth. Grundlæggerne, Max og Sebastian, deler en brændende passion for de regionale vine fra Baden, fantastiske destillerier og exceptionelle opskrifter med kærlighed til den kreative sans, der næres i Berlins gader. Resultatet er en vinaperitif i særklasse, som forener friheden i Berlin og den jordbundne følelse af den mørke skov.
SMAGSNOTER
Grapefrugt, appelsin, hindbær, ribs

ALKOHOL OG INDHOLD
17.5 % / 75 cl

LAND
Tyskland

PRODUCENT
Belsazar

SERVERINGSTEMPERATUR
8-10°
254 DKK

Villa Ascenti Gin

KLASSISK, FRISK OG NYTÆNKENDE

Resultatet er en perfekt balance mellem pikant enebær, den friske smag af mynte og timian og sødmen fra Moscato-druerne. Ginen destilleres til 41% for at forstærke ingrediensernes frugtrigdom og friskhed.

Fremstilling
Villa Ascenti Gin er en italiensk gin lavet på hjemmedyrkede urter fra det maleriske Piemonte, hvor destilleriet Santa Vittoria ligger. Ginen er lavet på frisk mynte, timian og Moscato-druer og har derfor en utrolig blød og frisk smag. Lorenzo Rosso, som er Master Distiller hos producenten, arbejder tæt med bønderne i Piemonte for at udvælge ingredienserne til denne gin. For at sikre at den friske smag bevares destilleres de friske urter inden for en time efter høsten.

Om Producenten
Distilleria Santa Vittoria ligger i Piemonte og her laves Villa Ascenti Gin på lokale ingredienser og ekspertise. De lokale ingredienser inkluderer Moscato-druer, frisk mynte og timian.

SMAGSNOTER
Enebær, mynte, timian

ALKOHOL OG INDHOLD
41 % / 70 cl

LAND
Italien

PRODUCENT
Villa Ascenti
399 DKK

The Macallan 12 års Triple Cask

Macallan Triple Cask 12 Years Old har en herlig farve af halm med en kompleks duft af lynghonning og en lille tone af frugt, der balancerer smagen.

Denne 12-årige whisky fra The Macallan er modnet i særlige udvalgte af amerikanske og europæiske sherrytønder samt amerikanske bourbon egetræsfade.
549 DKK

Macallan Speymail 2006

Soleo Collection fra The Glenrothes er en ny serie med klar historie og retning, som bevæger sig væk fra årgange fokuseret på aldersopgørelser.
Alle udtryk i serien modnes i 100% sherry fade for en rig og fyldig oplevelse. Alle Glenrothes-whiskyer er 100% naturlige farver og 12YO Glenrothes er den klassiske husstil af Glenrothes - frugtagtig og sød.
Derudover blev 12YO Glenrothes tildelt en score på 93 ved Ultimate Spirits Challenge 2018.

The Glenrothes 12YO har en let duft af banan og vanilje og smager af banan, citron og melon med hint af kanel. Afslutningen er lang og sød og ”let kryddet” galia melon.
499 DKK

Fever Tree Mediterranean Tonic Water 50 cl.

Fever-Tree Mediterranean Tonic Water 500 ml.

En tonic specielt udviklet til vodka-baserede drinks. Mediterranean Tonic Water indeholder halvt så meget af det bitre kinin som Premium Indian Tonic Water og er tilsat essentielle citrusolier og urter som citrontimian og rosmarin fra kysterne omkring middelhavet. Med sin lette bitterhed og krydrede noter giver denne tonic nye nuancer til din klassiske vodka tonic, men den er også velegnet til citrus-baseret gin.
28 DKK

Fever Tree Premiun Indian Tonic Water 50 cl.

Fever-Tree Premiun Indian Tonic Water 500 ml.

Prisvindende tonic sammensat af naturlige ingredienser af højeste kvalitet. De to stiftere af Fever-Tree brugte 18 måneder på at rejse verden rundt for at finde de helt rigtige råvarer til denne tonic.

Hovedingrediensen er kinin fra barken af træer, der vokser på grænsen mellem Congo og Rwanda. Træerne producerer verdens reneste kinin og giver tonicen sin sprøde bitterhed.

Derudover består denne tonic af kildevand, rørsukker og 8 aromatiske botaniske olier – blandt andet fra håndpressede bitre appelsiner fra Mexico.
Tilsat perlende bobler giver det en blød og krystalklar tonic, der løfter din drink til nye højder.
28 DKK

Fever Tree Premium Indian Tonic Water 20 cl.

Fever-Tree Premium Indian Tonic Water 200 ml.

Prisvindende tonic sammensat af naturlige ingredienser af højeste kvalitet. De to stiftere af Fever-Tree brugte 18 måneder på at rejse verden rundt for at finde de helt rigtige råvarer til denne tonic.

Hovedingrediensen er kinin fra barken af træer, der vokser på grænsen mellem Congo og Rwanda. Træerne producerer verdens reneste kinin og giver tonicen sin sprøde bitterhed.

Derudover består denne tonic af kildevand, rørsukker og 8 aromatiske botaniske olier – blandt andet fra håndpressede bitre appelsiner fra Tanzania. Tilsat perlende bobler giver det en blød og krystalklar tonic, der løfter din drink til nye højder.
Fra 17 DKK

Fever Tree Mediterranean Tonic Water 20 cl.

Fever-Tree Mediterranean Tonic Water 200 ml.

En tonic specielt udviklet til vodka-baserede drinks. Mediterranean Tonic Water indeholder halvt så meget af det bitre kinin som Premium Indian Tonic Water og er tilsat essentielle citrusolier og urter som citrontimian og rosmarin fra kysterne omkring middelhavet.

Med sin lette bitterhed og krydrede noter giver denne tonic nye nuancer til din klassiske vodka tonic, men den er også velegnet til citrus-baseret gin.
Fra 17 DKK

Fever Tree Madagascan Cola 20 cl.

Fever-Tree Madagascan Cola 200 ml.

Ved at blande eksotiske ingredienser fra hele verden har Fever-Tree lavet en naturlig og unik cola, der fremhæver smagen i mørk spiritus som rom og whisky.

Colaen består blandt andet af vanilje fra Madagaskar, pimentobær fra Jamaica og muskatnød fra Sri Lanka. Den har en krydret og rig citrussmag med en let sødme, og colaen er også god som læskedrik og giver de amerikanske konkurrenter baghjul.
Fra 17 DKK

Fever Tree Elderflower Tonic 20 cl.

Fever-Tree Elderflower Tonic Water 200 ml.

Denne tonic er tilsat håndplukkede hyldeblomster, der giver den bitre kinin og syren fra citrusfrugter blødt og elegant modspil.

Elderflower Tonic Water giver den klassiske Gin Tonic et sommerligt pift og egner sig godt til gin med florale nuancer.
Fra 17 DKK

Fever Tree Aromatic Tonic 20 cl.

Fever-Tree Aromatic Tonic Water 200 ml.

Den lette bitterhed fra den sydamerikanske angostura-bark er perfekt afbalanceret med søde og krydrede noter fra kardemomme, ingefær, vanilje og allehånde.

Resultatet er en unik og forfriskende aromatisk smag, der rundes af med tørre og rene citrusnoter.
Fra 17 DKK

Giffard Grape Likør

Den nyeste variant i Giffards serie af likører. Den er lavet på pink grape og har en dejlig mild blød og rund sødme, samt en frisk og frugtig karaktér, som gør den ideel til cocktails.

Det hele begyndte en varm sommer 1885… Emile Giffard er på det tidspunkt farmaceut i Angers (Val de Loire). Eksperimenterende og nysgerrig begyndte han at researche de fordøjelsesmæssige og forfriskende fordele ved mynte. Resultatet blev en ren, klar og raffineret myntelikør, som han testede på Grand Hotels gæster. Det blev øjeblikkeligt en succes.

Emile lavede sit apotek om til et destilleri og navngav sin likør Menthe Pastille, som en reference til minpastillerne, som var meget populære på det tidspunkt.

4 generationer senere er Menthe Pastille stadig et familieforetagende , hvor kvalitet stadig er i højsædet.

I dag er Giffard anerkendt som en af verdens bedste likør producenter med en bred portfolio af likører og er selvfølgelige derfor en del af Sprit & Co.´s sortiment.

Type: Likør
Land: Frankrig
Flaskestørrelse: 70 cl.
Alkoholprocent: 16%
199 DKK

Giffard Coconut Sirup

Flaskestørrelse - 100cl.
99 DKK

That Boutique-y Gin Spit-Roasted Pineapple

Populært i 1920'erne, men sidenhen glemt. Nu er ananas gin tilbage med et 21. århundredes twist.

Hele ananas bliver brændt på et spyd med demerara sukker, indtil en smuk karamellisering opstår. Ananassen er derefter kombineret med en kraftig og lys gin. Resultatet skaber nye højder af ??dekadence og attitude, som skal smages før man forstår det.

Saftig ananas, med et strejf af bitterhed og let karamel. En smagfuld harmoni med en smuk blanding af sød og sur ananas, samt sød karamel.

Perfekt servering, sammen med Goslings Ginger beer og limefrugt.

Type: Gin
Land: England
Flaskestørrelse: 70 cl.
Alkoholprocent: 46%
349 DKK

That Boutique-y Gin Swedish Rose

Et samarbejde mellem Hernö Distillery, Sverige og That Boutique-y Gin Company, blev til verdens bedste London Dry gin, da International Wine & Spirit Competition (IWSC) tildelte den London Dry Gin Trophy 2017.

Dette re-make af den klassiske Swedish Excellence gin inkluderer subtile antydninger af friske rosenblade og hvor spiritussen er lagret i enebærtønder. En lys og kompleks gin, med en sød struktur.

En buket roser og fyrretræs-honning toner frem fra glasset, sammen med en luksuriøs, silkeblød struktur. ”Turkish delight”, enebær gelé, friske bær og til sidst frisk hakket sort peber.

Type: Gin
Land: England
Flaskestørrelse: 50 cl.
Alkoholprocent: 46,2%
399 DKK

That Boutique-Y Gin. Pear Pie

Produceret eksklusivt til Danmark, og i samarbejde med spiritus og vin-distributionsfirmaet Sprit & Co, er Pear Pie Gin produceret som en sød og frugtagtig gin. Den er lavet med klassiske gin noter, der er forbundet med rige noter af pære og et drys af krydderier.

Smøragtig créme brûlée med et dekadent skum af krydderier. En luksuriøs struktur, som flydende silke, med en lys og sød frugtighed fra pære. Blide noter af blomst suppleres med et strejf af bark, kanelkager, og de mere klassiske gin-smage.

Den danner vidunderligt par med chokolade, men er også skøn med Gosling Ginger Beer til en sprød, forfriskende drink.

Type: Gin
Land: England, (lavet til Danmark)
Flaskestørrelse: 50 cl.
Alkoholprocent: 46%
349 DKK

Highland Park Triskelion

Coming Soon!!!
1.499 DKK

A. H. Riise X.O. Ambre D'Or Reserve

A.H. Riise Rom er en hyldest til én af de mest
entrepenante danskere, Albert Heinrich Riise, der med stor succes drev sit apotek i Charlotte Amalie på St.
Thomas i perioden 1838 til 1878.

A.H. Riise XO “Ambre d’Or Reserve” er en luksuriøs udvikling af det velkendte og populære ”A.H. Riise XO Reserve Sauternes Cask ”.

Det er en eksklusiv spiritus blandet af nøje udvalgte Premium Rom fra Mellemamerika og Vestindien. De dyrebare dråber får deres karakteristiske sødme fra modningen i de specielt udvalgte fade, der tidligere er blevet brugt til dejlig sød hvidvin.

A.H. Riise XO “Ambre d’Or Reserve” er flirtende med sin gyldne farve og udfordrende med den komplekse smag, der lokker dig til endnu en tår.

Duft
Hø, vanilje, engens blomsterpragt og smør karamell

Smag
Citrus, vanilje og duftende noter fra et fad med sød vin smelter sammen til en mindeværdig kombination

Eftersmag
Rig og cremet med noter fra modne frugter, der gradvis aftager på tungen

Kommentar
Løft glaset mod lyset og oplev rommens livlige nuancer - ligesom en rigtig ravklump med en historie at fortælle. Forførende med moden frugt, gammelt læder og en delikat aroma fra ædle druer.
475 DKK

O Neill´s Port Cask

West Cork Distillery blev grundlagt af 3 venner i 2003: Denis McCarthy, Ger McCarthy & John O'Connell i Union Hall, i 2013 flyttede de til Skibbereen for at kunne følge med i produktionen, da der var gang "i sejlene" for de to tidligere fiskere. Det der gør West Cork mest specielt, er at at personalet har være med til at bygge destilleriet, samt udstyret til maltning og destilliation. Intet andet destilleri i verden har personalet samme know-how som man har her, da man har været med til at opbygge alt. Alt bliver også vejet, målt, og vendt for at sørge for at alle produkter er top klasse. West Cork Distillery producerer en masse forskellige slags whiskey, bl.a. single malt whiskey, men også blended whiskey, alle whiskeyer produceret på West Cork bliver lavet med irsk korn (Byg). Der produceres også gin på West Cork Distillery, bl.a. Garnish Island på 46% som smager fantastisk.
299 DKK

O Neill´s Sherry Cask

West Cork Distillery blev grundlagt af 3 venner i 2003: Denis McCarthy, Ger McCarthy & John O'Connell i Union Hall, i 2013 flyttede de til Skibbereen for at kunne følge med i produktionen, da der var gang "i sejlene" for de to tidligere fiskere. Det der gør West Cork mest specielt, er at at personalet har være med til at bygge destilleriet, samt udstyret til maltning og destilliation. Intet andet destilleri i verden har personalet samme know-how som man har her, da man har været med til at opbygge alt. Alt bliver også vejet, målt, og vendt for at sørge for at alle produkter er top klasse. West Cork Distillery producerer en masse forskellige slags whiskey, bl.a. single malt whiskey, men også blended whiskey, alle whiskeyer produceret på West Cork bliver lavet med irsk korn (Byg). Der produceres også gin på West Cork Distillery, bl.a. Garnish Island på 46% som smager fantastisk.
299 DKK