Filters
Søg

Spiritus

Sorter efter

Isle of Møn Valnødde Snaps

En snaps med en rund nøddesmag. Håndfremstillet af valnødder plukket på Nordfeld Gods på Møn i sommeren 2017.

38,5% 250 ml.
129 DKK

Isle of Møn Dild Snaps

Håndfremstillet af dildskærme fra vores egen have på Møn, plukket i løbet af sommeren 2018.

38,5% 250 ml.
129 DKK

Isle of Møn Fanefjord Snaps

En frisk og fyldig snaps, håndlavet af urter plukket på Møn. Indeholder udtræk af: Gråbynke, citronmelisse, rejnfan, sødskærm og hyldeblomst.

38,5% 250 ml.
129 DKK

Isle of Møn Sødskærm Snaps

En rund og blød snaps med en god, kraftig smag af lakrids/anis. Håndlavet med udtræk af sødskærm, plukket på Møn i maj.

38,5% 250 ml.
129 DKK

Isle of Møn Kirsebær Snaps

Håndfremstillet af kirsebær fra vores egen have på Møn, plukket i løbet af sommeren 2018, samt honning fra vores lokale biavler.

38,5% 250 ml.
129 DKK

Isle of Møn Havtorn Snaps

En håndfremstillet frisk kryddersnaps, lagret med havtorn fra Præstebjerg, krydret med citronmelisse og sødet med hvidkløverhonning.

38,5% 250 ml.
129 DKK

Isle of Møn Jule Snaps

En rund og frisk akvavit, med skøn afbalanceret krydret duft og smag af jul - håndlavet af friske urter, plukket på Møn. Indeholder udtræk af: granskud, sødskærm, hyldeblomst, gråbynke, rejnfan, citronmelisse og dild.

38,5% 500 ml.
249 DKK

Stauning Port Smoke 61,9%

Stauning Port Smoke Single Malt Whisky

Stauning Port Smoke - Cask Strength is composed of six individual first-fill tawny port wine casks from Portuguese winemaker Calheiros Cruz.
Casks no. 375, 364, 365 and 369 all held Stauning no-smoke single malt.
Cask no. 381 was filled with Stauning Heather single malt and finally cask no. 394 contained Stauning Peat single malt.
All distilled in 2015. The contents was married in 2019 and bottled at hefty 61,9% ABV.

The whisky is characterized by the youthful freshness of our malts. Fruity and cereal and with light yet complex notes of smoke from peat and heather. The tawny port casks add flavours of figs, nuts, dried fruits, vanilla, brown sugar and toffee. We really enjoy this expression and hope you will too.

- Local barley from Stauning.
- Local peat from Klosterlund.
- Local heather from the moors of Jutland.
- Local water of superior quality.
- 100% floor-malted barley.
- Double pot still distillation.
- Old-school direct-fired stills.
- Matured and bottled on-site.
995 DKK

Glendronach Batch 8 Cask Strength

GlenDronach Batch 8
Cask Strength
61 % ABV
699 DKK

Spey, Single Cask Limited Edition

Speyside Distillery.

11 Y/O
Only for Danish Retailers
Cask No. 1259
Bottled oct 2019
Distillation 27/06/2011
One out of 300
58,6%
70 cl
Lightly Peated
700 DKK

Davidsen's XO The Oskar Rum Blend 88

DAVIDSEN'S X.O. THE OSKAR RUM, GRAND RESERVE BLEND 88

Grand Reserve Blend 88 er en udsøgt rom fremstillet på lige dele ren dedication, ægte passion og generationers ekspertise. Der er kun produceret 1888 flasker som en hyldest til grundlæggeren Oskar Davidsen og året for firmaets grundlæggelse.

ALKOHOL OG INDHOLD
51 % / 70 cl

LAND
Jamaica

PRODUCENT
Davidsen's Rum

FADLAGRING
Ja

PERIODE PÅ FAD (ÅR)
30

TYPE AF FAD
Eg

Grand Reserve - Cask Strength - Blend 88 er en hyldest til grundlæggeren af firmaet Oskar Davidsen og har derfor fået navnet The Oskar Rum. Det er en enestående blend af de bedste romtyper fra Jamaica og Guyana.
X.O. The Oskar Rum viser en helt sublim balance mellem rom fra Jamaica og Guyana med forskellig modning. Blend 88 er ikke blot en reference til firmaet etableringsår men også til at en del af rommen blev destilleret i 1988, da Oskar Davidsen fejrede sit 100 års jubilæum.
En del af denne blend har modnet i over 30 år på egetræsfade og en del af Rom'en har modnet på fade, som tidligere har indeholdt Cognac. Dette giver en helt særlig smag til Rom'en. Rom'en er holdt ved fadstyrke for at bevare dens tydelige aroma og karakter.
The Oskar Rum er produceret i et helt begrænset oplag på kun 1888 flasker. Alle nummereret og alle en hyldest til grundlæggeren og året for firmaet grundlæggelse Oskar Davidsen 1888.

Om Producenten
DAVIDSEN’s rom er en serie af rom i absolut topkvalitet. Serien har fået navn efter grundlæggerne af familiefirmaet Oskar Davidsen & Co.

Fast forankret i firmaets stolte traditioner og med høj fokus på kvalitet, er DAVIDSEN’s rom omhyggeligt udvalgt af vores kældermester og importeret fra Caribien og Jamaica.
1.888 DKK

Bavaro Grand Brulee

Fra Den Dominikanske Republik får du her Bávaro Rum. Bávaro Rum er produceret af Oliver Rums, som ligeledes står bag bl.a. Ron Quorhum, Puntacana Club og Oliver’s Exquisito.

Bávaro Rum er lagret, blendet og tappet af Oliver & Oliver på Den Dominikanske Republik. Dette firma er kendt for at opkøbe rom fra de omkringliggende romproducenter i nabolandene for selv at bearbejde destillater. Oliver & Oliver får bl.a. deres destillater fra Guatemala, Trinidad, Nicaragua og Colombia.

Bávaro Grand Brulée Ultra Premium Rum er blevet lagret i op til 12 år på brugte amerikanske egetræsfade, som tidligere har indeholdt bourbon-whisky. Rommen er medium sødmefuld og henvender sig til dem som godt kan lide rom med sødme. Smagsprofilen er præget af karamel, vanilje, tropisk frugt og brændt egetræ.
299 DKK

Aalborg Taffel Akvavit 35cl

Rød Aalborg Taffel Akvavit 35cl. 45 %abv serveringstemperatur -18 TIL 7°C HISTORIEN Danskerne har givet den kælenavnet ’Rød Aalborg’, men dens rigtige navn fik den allerede i 1846, da den blev lanceret af Isidor Henius – manden, der bragte den danske snapseproduktion op på et kvalitetsniveau, vi kender i dag. OPLEVELSEN Aalborg Taffel Akvavit er arketypen på en klar, dansk akvavit. Den har en tydelig smag af kommenfrø, men lukker man øjnene, kan man ane en diskret eftersmag af appelsin. MADEN DEN PASSER TIL Den passer perfekt til et stykke med marineret sild serveret med en løgring. Og der er garanti for succes, hvis den serveres til et stykke med spegepølse eller flæskesteg med surt.
DKK

Diplomatico Reserva Gaveæske m. 2 Glas

Diplomatico laves i grønne omgivelser ved foden af Andesbjergene i Venezuela. Af lokalt høstede sukkerrør udvindes den eftertragtede sukkerrørsmelasse, som danner grobund for det eftertragtede indhold i flasken.
Sukkerrørsmelassen destilleres i gamle ”copper pot stills”, og rommen lagres efterfølgende i op til 12 år på egetræsfade.
399 DKK

Pure Lemonade

FINT DESTILLERET VODKA I alle vore produkter bruger vi en ren vodka på 96%, som vi selv laver med Aarhusiansk mineralholdigt vand og dansk sukker. Vodkaen er lavet på korn og rug fremfor melasse, hvilket betyder, at den smager i harmoni med ingredienserne og ikke overdøver dem og på denne måde bidrager yderligere til shottets rene smag.

Opbevares køligt og omrystes før den drikkes
Fra 150 DKK

Rum Malecon 9 års Licor de Ron

Indhold:70,0cl Alkohol:35,0% Anbefales til: Cigar, Drinks, Kaffe ProducentenSelvom Malecon er en cubansk-stilet rom, er det egentlig en panamansk rom. Rommen produceres i samarbejde med Varela Hermanos Bodegas de America SA. Malecon laver flere forskellige typer af rom. Al rommen er lavet på melasse og der er flere niveauer og mange forskelligheder i rommene. Varela Hermanos ligger i byen Pesé i den sydlige del af det centrale Panama. I 1908 etablerede den daværende ejer, Don José Varela Blanco, den første sukkerfabrik. Senere, i 1936, åbnede romfabrikken, som lige siden har produceret rom af høj kvalitet. Malecon er en smule tørrere end sin broder Malteco, dog mere kompleks. Der er generelt 3 kategorier: 'Rum-Reservas', 'Rum Rare Proof' og 'Rum Seleccion Esplendida'. Reserva'erne er lagrede rom der er i alderen 10-25 år gamle. Rare Proof er flasket i fadstyrke som varierer lidt efter hvor rommen er lagret og hvilken procent den kom i fadet på. Der er en 13års, 18års og en 20års. Seleccion Esplendida er vintage rom fra særligt udvalgte årgange, udvalgt af Marco Savio, her fås fænomenal rom. Slutteligt laver Malecon en sødere Licor de Ron på 35%, som er utrolig populær, grundet sin kompleksitet og sødme.
249 DKK

Davidsen's Selected Realease 9 års Blend

DAVIDSEN'S SELECTED RELEASE RUM, BLEND 9 Vores Selected Release Rum er en delikat og velsmagende rom lavet på udvalgte romtyper, hvoraf en del har lagret i 9 år på amerikanske fade. Her er lækre noter af vanilje og sirup. ALKOHOL OG INDHOLD 40 % / 70 cl LAND Jamaica PRODUCENT Davidsen's Rum FADLAGRING Ja PERIODE PÅ FAD (ÅR) 9 Vores Selected Release Rum er en delikat og velsmagende rom lavet på udvalgte romtyper, hvoraf en del har lagret i 9 år på amerikanske fade, der tidligere har lagret Bourbon. Dette giver lækre noter af vanilje og sirup til rommen. Selected Release Rum er en flot eksponent for jamaicansk rom. Om Producenten DAVIDSEN’s rom er en serie af rom i absolut topkvalitet. Serien har fået navn efter grundlæggerne af familiefirmaet Oskar Davidsen & Co. Fast forankret i firmaets stolte traditioner og med høj fokus på kvalitet, er DAVIDSEN’s rom omhyggeligt udvalgt af vores kældermester og importeret fra Caribien og Jamaica.
249 DKK

Davidsen's Superior Realese Jamaica 12 års blend

DAVIDSEN'S SUPERIOR RELEASE RUM, BLEND 12 Vores Superior Release Rum er en intens og velsmagende rom lavet på et blend af udsøgte romtyper. En mørk og lækker rom med en harmonisk sødme. FADLAGRING Ja PERIODE PÅ FAD (ÅR) 12 ALKOHOL OG INDHOLD 40 % / 70 cl LAND Jamaica PRODUCENT Davidsen's Rum Vores Superior Release Rum er en intens og velsmagende rom lavet på et blend af udsøgte romtyper. En del af rommen har lagret i op til 12 år på amerikanske egetræsfade, der tidligere har lagret Boubon. Dette tilfører rommens harmoniske sødme en snert af vanilje. Resultatet er en lækker mørk rom med en sublim smag. Om Producenten DAVIDSEN’s rom er en serie af rom i absolut topkvalitet. Serien har fået navn efter grundlæggerne af familiefirmaet Oskar Davidsen & Co. Fast forankret i firmaets stolte traditioner og med høj fokus på kvalitet, er DAVIDSEN’s rom omhyggeligt udvalgt af vores kældermester og importeret fra Caribien og Jamaica.
350 DKK

Strega 50 cl.

LIQUORE STREGA 50 CL Strega Liquore er en af de bedst kendte italienske likører. Den er unik og ikke til at tage fejl af pga. sin karakteristiske smag, som skyldes de omkring 70 urter og krydderier, der bruges. Den karakteristiske gule farve kommer fra safran. SMAGSNOTER Krydderi, krydderurter ALKOHOL OG INDHOLD 40 % / 50 cl LAND Italien PRODUCENT Strega SERVERINGSTEMPERATUR 8-10°C
180 DKK

Likor 43 70 cl

LICOR 43 Licor 43 indeholder 43 nøje udvalgte ingredienser, hvoraf de fleste er urter og frugter. Bland Licor 43 med juice eller sodavand, hæld den i kaffen med flødeskum eller nyd den ren med isterninger. SMAGSNOTER Citrus, vanilje, citrusfrugt ALKOHOL OG INDHOLD 31 % / 70 cl LAND Spanien PRODUCENT Licor
200 DKK

Fisk The Classic

FISK THE CLASSIC Fisk er sammensat af et mix af kvalitetsvodka, eukalyptus og menthol. Forfriskende og styrkende når den nydes iskold. SMAGSNOTER Lakrids, menthol, eukalyptus ALKOHOL OG INDHOLD 30 % / 70 cl LAND Nederlandene PRODUCENT Fisk The Classic SERVERINGSTEMPERATUR 4-20°C
120 DKK

Kahlua 70 cl

KAHLUA ALKOHOL OG INDHOLD 20 % / 70 cl LAND Mexico
160 DKK

Cherry Heering 70 cl

HEERING CHERRY LIQUEUR HEERING Cherry Liqueur er et naturligt produkt fremstillet af danske Stevns-kirsebær. Smag af søde kirsebær - en højkvalitetslikør med en rund, blød og fyldig smag opnået gennem tre års lagring. SMAGSNOTER Kirsebær ALKOHOL OG INDHOLD 24 % / 70 cl LAND Danmark PRODUCENT Heering SERVERINGSTEMPERATUR 6-12°Cl FADLAGRING Ja TYPE AF FAD Eg
179 DKK

Oskar Davidsen Solbærrom 70 cl

OSKAR DAVIDSEN SOLBÆRROM Solbær der er høstet topmodne, ægte Jamaica Rom og dertil udtræk fra 11 forskellige urter. Denne kombination giver en god sødme, lidt bitterstof og en frisk syre, der er med til at balancere produktet. SMAGSNOTER Solbær ALKOHOL OG INDHOLD 21 % / 70 cl LAND Danmark PRODUCENT Oskar Davidsen SØD, BLØD OG FYLDIG I Oskar Davidsen Solbærrom fornemmer man tydeligt smagen af de solmodne solbær og ægte jamaicansk rom, fyldig og karakterfuld. Server Oskar Davidsen Solbærrom til kaffen, desserten, pandekager, som aperitif, i long drinks eller til julens æbleskiver og ris à la mande. Fremstilling Oskar Davidsen Solbærrom er fremstillet efter gammel recept af solmodne solbær, ægte Jamaica Rom og udtræk af 11 ædle urter. Oskar Davidsen Solbærrom er den eneste ægte danske solbærrom på markedet. Solbærrom er et godt dansk alternativ til portvin og dessertvine - ”FINE DANISH LIQUER”.
100 DKK

Pernod 70 cl

Pernod blev grundlagt af Henri-Louis Pernod i 1805, og hans raffinerede absintbaserede pastis med den karakteristiske grønne farve opnåede stor popularitet og bred anerkendelse blandt franskmænd i 1800-tallet. Det var en kultdrik i kunstner- og bohememiljøet, og ”den grønne fe” er udødeliggjort af bl.a. Pablo Picasso. Absint blev, sandsynligvis på grund af lobbyarbejde fra vinbønder, forbudt i 1915. Da forbuddet blev ophævet i 1920, begyndte man igen at fremstille Pernod, men denne gang baseret på stjerneanis i stedet for absint, og det var på dette tidspunkt, Pernod, som vi kender den i dag, opstod. ALKOHOL OG INDHOLD 40 % / 70 cl LAND Frankrig
195 DKK

Metaxa 5 70cl

METAXA 5 * Metaxa er blød som honning og er en kompleks, mørk og gavmild symfoni. Melodien er let røget med granblomster, kastanjer, vilde æbler, hvidtjørn og selvfølgelig vilde roser for at minde os om de bløde majrosenblade brugt til METAXA’s hemmelige buket. SMAGSNOTER Honning, appelsin, jasmin, rosiner ALKOHOL OG INDHOLD 38 % / 70 cl LAND Grækenland PRODUCENT Metaxa
180 DKK

Espléndido Brandy 70 cl

GARVEY ESPLÉNDIDO BRANDY Den perfekte afslutning på et godt måltid ALKOHOL OG INDHOLD 36 % / 70 cl LAND Spanien PRODUCENT Garvey SERVERINGSTEMPERATUR 10-15°C HOLDBARHED EFTER ÅBNING Ubegrænset FADLAGRING Ja PERIODE PÅ FAD (MDR.) 9
130 DKK

Torres 10 Brandy 70 cl

TORRES 10 BRANDY ALKOHOL OG INDHOLD 38 % / 70 cl LAND Spanien
175 DKK

Vecchia Romagna

VECCHIA ROMAGNA NERA BRANDY ALKOHOL OG INDHOLD 38 % / 70 cl LAND Italien
225 DKK

Berneroy Calvados V.S.O.P 70 cl

BERNEROY CALVADOS VSOP Varm og imødekommende Calvados med elegante noter af modne æbler, vanilje og et let egetræspræg. SMAGSNOTER Æble, vanilje, egetræ ALKOHOL OG INDHOLD 40 % / 70 cl LAND Frankrig OMRÅDE Øvrige PRODUCENT Berneroy SERVERINGSTEMPERATUR 15-25°C LAGRINGSPOTENTIALE 30+ år FADLAGRING Ja PERIODE PÅ FAD (ÅR) 4 TYPE AF FAD Fransk Eg LIFLIG OG FRUGTIG Berneroy Calvados VSOP er mørk gylden i glasset med næsten kobberfarvede reflekser. Duften er præget af efterårsæbler, vanilje og diskrete krydderier. I munden er den fyldig og kompleks med noter af modne æbler, vanilje og hints af eg. En frisk og flot afrundet Calvados med god længde i eftersmagen. Server Berneroy Calvados VSOP efter middagen, over is eller som ingrediens i en god cocktail. Serveringstemperatur: 15-25°C Fremstilling Æblerne til Berneroys Calvados høstes, når de er perfekt modne, som regel fra midten af september til slutningen af november afhængig af sorten. Herefter vaskes de friske æbler, moses og presses for at frembringe en frisk og aromatisk æblemost. Efterfølgende fermenteres (gæres) æblemosten under nøje kontrollerede forhold i minimum 4 uger ved hjælp af den naturlige gær, der sidder i æblernes skræl. Under gæringen omdannes sukkeret til alkohol, og sødmen fra mosten mindskes markant. Mosten gæres til en cider med ca. 6% alkohol. For at fremhæve ciderens livlige karakter og få en koncentreret cider destilleres cideren på antikke kobberkedler efter gæringen til en krystalklar eau-de-vie, som ifølge reglerne skal lagres på egetræsfade i minimum 2 år. Berneroy Calvados lagres udelukkende på ældre egetræsfade for at bevare den friske og aromatiske intensitet og sikre en diskret fadtone i det endelige produkt. I sin tid på fad udvikler den friske æblekarakter sig til komplekse aromaer af smør, vanilje, bagte æbler og lakrids. Berneroy Calvados VSOP lagres efter reglerne for VSOP i alt 4 år på egetræsfade, før den frigives til salg. Om Producenten I den historiske franske region Normandiet er der i mindst fem årtier blevet produceret Calvados. Hos Berneroy anvender master-blenderne gamle traditionelle og anerkendte metoder til at fremstille mange forskellige og frugtrige Calvados, der fanger essensen af lokalhistorien og traditionerne. Calvados skal efter AOC Calvados regler og traditioner gennemgå en enkelt destillering, der blandt andet er med til at sikre, at Calvados AOC adskiller sig fra lignende produkter fra AOC Calvados Pays d’Auge- og AOC Calvados Domfrontais-regionerne. Over 180 navngivne æbler er godkendt til fremstillingen af Calvados. De traditionelle æbler dyrkes på Normandiets frodige grønne marker.
210 DKK