Filters
Søg

Sirup - Mixer

Sorter efter
Vis per side

Hancock Sports Cola

33 cl. Fyldig og frisk Cola, gedigen lang eftersmag, indeholder rigtig colanød.
12 DKK

Fever Tree Mediterranean Tonic Water 50 cl.

Fever-Tree Mediterranean Tonic Water 500 ml.

En tonic specielt udviklet til vodka-baserede drinks. Mediterranean Tonic Water indeholder halvt så meget af det bitre kinin som Premium Indian Tonic Water og er tilsat essentielle citrusolier og urter som citrontimian og rosmarin fra kysterne omkring middelhavet. Med sin lette bitterhed og krydrede noter giver denne tonic nye nuancer til din klassiske vodka tonic, men den er også velegnet til citrus-baseret gin.
28 DKK

Fever Tree Premiun Indian Tonic Water 50 cl.

Fever-Tree Premiun Indian Tonic Water 500 ml.

Prisvindende tonic sammensat af naturlige ingredienser af højeste kvalitet. De to stiftere af Fever-Tree brugte 18 måneder på at rejse verden rundt for at finde de helt rigtige råvarer til denne tonic.

Hovedingrediensen er kinin fra barken af træer, der vokser på grænsen mellem Congo og Rwanda. Træerne producerer verdens reneste kinin og giver tonicen sin sprøde bitterhed.

Derudover består denne tonic af kildevand, rørsukker og 8 aromatiske botaniske olier – blandt andet fra håndpressede bitre appelsiner fra Mexico.
Tilsat perlende bobler giver det en blød og krystalklar tonic, der løfter din drink til nye højder.
28 DKK

Fever Tree Premium Indian Tonic Water 20 cl.

Fever-Tree Premium Indian Tonic Water 200 ml.

Prisvindende tonic sammensat af naturlige ingredienser af højeste kvalitet. De to stiftere af Fever-Tree brugte 18 måneder på at rejse verden rundt for at finde de helt rigtige råvarer til denne tonic.

Hovedingrediensen er kinin fra barken af træer, der vokser på grænsen mellem Congo og Rwanda. Træerne producerer verdens reneste kinin og giver tonicen sin sprøde bitterhed.

Derudover består denne tonic af kildevand, rørsukker og 8 aromatiske botaniske olier – blandt andet fra håndpressede bitre appelsiner fra Tanzania. Tilsat perlende bobler giver det en blød og krystalklar tonic, der løfter din drink til nye højder.
Fra 17 DKK

Fever Tree Mediterranean Tonic Water 20 cl.

Fever-Tree Mediterranean Tonic Water 200 ml.

En tonic specielt udviklet til vodka-baserede drinks. Mediterranean Tonic Water indeholder halvt så meget af det bitre kinin som Premium Indian Tonic Water og er tilsat essentielle citrusolier og urter som citrontimian og rosmarin fra kysterne omkring middelhavet.

Med sin lette bitterhed og krydrede noter giver denne tonic nye nuancer til din klassiske vodka tonic, men den er også velegnet til citrus-baseret gin.
Fra 17 DKK

Fever Tree Madagascan Cola 20 cl.

Fever-Tree Madagascan Cola 200 ml.

Ved at blande eksotiske ingredienser fra hele verden har Fever-Tree lavet en naturlig og unik cola, der fremhæver smagen i mørk spiritus som rom og whisky.

Colaen består blandt andet af vanilje fra Madagaskar, pimentobær fra Jamaica og muskatnød fra Sri Lanka. Den har en krydret og rig citrussmag med en let sødme, og colaen er også god som læskedrik og giver de amerikanske konkurrenter baghjul.
Fra 17 DKK

Fever Tree Elderflower Tonic 20 cl.

Fever-Tree Elderflower Tonic Water 200 ml.

Denne tonic er tilsat håndplukkede hyldeblomster, der giver den bitre kinin og syren fra citrusfrugter blødt og elegant modspil.

Elderflower Tonic Water giver den klassiske Gin Tonic et sommerligt pift og egner sig godt til gin med florale nuancer.
Fra 17 DKK

Fever Tree Aromatic Tonic 20 cl.

Fever-Tree Aromatic Tonic Water 200 ml.

Den lette bitterhed fra den sydamerikanske angostura-bark er perfekt afbalanceret med søde og krydrede noter fra kardemomme, ingefær, vanilje og allehånde.

Resultatet er en unik og forfriskende aromatisk smag, der rundes af med tørre og rene citrusnoter.
Fra 17 DKK

Giffard Grape Likør

Den nyeste variant i Giffards serie af likører. Den er lavet på pink grape og har en dejlig mild blød og rund sødme, samt en frisk og frugtig karaktér, som gør den ideel til cocktails.

Det hele begyndte en varm sommer 1885… Emile Giffard er på det tidspunkt farmaceut i Angers (Val de Loire). Eksperimenterende og nysgerrig begyndte han at researche de fordøjelsesmæssige og forfriskende fordele ved mynte. Resultatet blev en ren, klar og raffineret myntelikør, som han testede på Grand Hotels gæster. Det blev øjeblikkeligt en succes.

Emile lavede sit apotek om til et destilleri og navngav sin likør Menthe Pastille, som en reference til minpastillerne, som var meget populære på det tidspunkt.

4 generationer senere er Menthe Pastille stadig et familieforetagende , hvor kvalitet stadig er i højsædet.

I dag er Giffard anerkendt som en af verdens bedste likør producenter med en bred portfolio af likører og er selvfølgelige derfor en del af Sprit & Co.´s sortiment.

Type: Likør
Land: Frankrig
Flaskestørrelse: 70 cl.
Alkoholprocent: 16%
199 DKK

Giffard Coconut Sirup

Flaskestørrelse - 100cl.
99 DKK

Teichenne Sirup Grenadine

Appearance: Refreshing drink made from grenadine extract. Cherry red in colour. Clear and bright.

Aroma: The nose has a fruity aroma strongly recalling pomegranates.

Taste and texture: Fruity flavour. Crisp and subtly acidic in the mouth. Acidic touches that give crisp notes. Tasty in the mouth. Drink for diluting and suitable for mixing.
90 DKK

Monin Vanilje Sirup

SMAGSNOTER Vanilje ALKOHOL OG INDHOLD 0 % / 70 cl LAND Frankrig
90 DKK

Monin Triple Sec Sirup

ALKOHOL OG INDHOLD 0 % / 70 cl LAND Frankrig
90 DKK

Monin Rørsukker 70 cl

ALKOHOL OG INDHOLD 0 % / 70 cl LAND Frankrig
80 DKK