Filters
Søg

Rom

Sorter efter

Vordingborg rom 70 cl.

LAND - Venezuela
ABV - 40 %
ALDER - NAS
299 DKK

Ron Zacapa, Edicion Negra

Zacapa Edicion Negra har en sød smag med stærk og røget eftersmag.

Fremstilling
Rommen produceres, som det eneste sted i verden, i ”The House in the Clouds”, som ligger 2,3 km. over havets overflade i Guatamala. Den høje beliggenhed samt kølige bjergluft reducerer fordampningen. Det medvirker til, at mere af den værdifulde rom får lov at lagre i tønderne og dermed opnås den exceptionelle dybe aroma, mørke farve og rige smag som Zacapa Rum er anerkendt for.

ALKOHOL OG INDHOLD
43 % / 70 cl

LAND
Guatemala
699 DKK

A. H. Riise X.O. Ambre D'Or Reserve

A.H. Riise Rom er en hyldest til én af de mest
entrepenante danskere, Albert Heinrich Riise, der med stor succes drev sit apotek i Charlotte Amalie på St.
Thomas i perioden 1838 til 1878.

A.H. Riise XO “Ambre d’Or Reserve” er en luksuriøs udvikling af det velkendte og populære ”A.H. Riise XO Reserve Sauternes Cask ”.

Det er en eksklusiv spiritus blandet af nøje udvalgte Premium Rom fra Mellemamerika og Vestindien. De dyrebare dråber får deres karakteristiske sødme fra modningen i de specielt udvalgte fade, der tidligere er blevet brugt til dejlig sød hvidvin.

A.H. Riise XO “Ambre d’Or Reserve” er flirtende med sin gyldne farve og udfordrende med den komplekse smag, der lokker dig til endnu en tår.

Duft
Hø, vanilje, engens blomsterpragt og smør karamell

Smag
Citrus, vanilje og duftende noter fra et fad med sød vin smelter sammen til en mindeværdig kombination

Eftersmag
Rig og cremet med noter fra modne frugter, der gradvis aftager på tungen

Kommentar
Løft glaset mod lyset og oplev rommens livlige nuancer - ligesom en rigtig ravklump med en historie at fortælle. Forførende med moden frugt, gammelt læder og en delikat aroma fra ædle druer.
475 DKK

Ron Runik Copper

Destillerias Manuel Acha S. A. blev grundlagt i 1831 og er i dag stadig familieejet i 5. generation.
Dette gør det til den ældste virksomhed i den baskiske region og til det 2. ældste familieejede destilleri i Europa.
Destilleriet har ligget samme sted i Amurrio, i Alva siden 1880 og der er i dag 15 personer ansat.
Der bliver fremstillet naturlige produkter, både med maceration og ved destillation på traditionelle kobber-alambic'er, som en essentiel metode. Man har brugt disse metoder i mange år og er blevet eksperter til at få den bedste smag frem.

Der fremstilles både europæiske produkter, som likører, gin og vodka, men faciliteterne bruges også til lagring af rom og andre produkter.
Acha producerer bl.a. Runik, La Morita og Fuckermaister - en tyskinspireret krydderlikør og er eksperter på at producere både konventionelle og økologiske produkter.
299 DKK

Falster Rom

Falster RUM 1 st. Realease - Årgang 2019

PX-Barrel.

Produktion Kun 187 Flasker

Alk 45% Vol.

500 ml.

Til Falster Rom anvendes den fineste sukkerrørsmelasse.
Mæsken får lov at stå ca. 1 måned for at gære, inden den destilleres af to omgange på en 200 liter Copper Pot Still.
Der justeres til fadstyrken 63,5% hvorefter der fyldes på sherry fade.
Fadlagringen foregår på små ombyggede brugte PX Sherry fade på kun 32 ltr pr. stk.
som giver rommen en super blød og fyldig afrundet sødme helt naturligt.
ingen tilsætninger af farve. ingen filtrering.
795 DKK

Dark N'Stormy Gaveæske

Her får du Basis ingredienserne til at lave den perfekte Dark 'N' Stormy.

1 Flasker Goslings Black seal rom
6 Dåser Goslings Gingerbeer
375 DKK

Diplomatico Reserva Exclusiva Double Magnum

Diplomatico Reserva Exclusiva
En fabelagtig venezuelansk mørk gylden rom, destilleret fra melasse i en kobber potstill før 12 års aldring. Rig, sød og frugtagtig, lige som vi kan lide den. Nøddeagtig og krydret, Eftersmagen er lang, men subtil. Lidt tør nøddeagtig finish med god sødme. Fantastisk kvalitet for pengene. Diplomatico Reserva Exclusiva er en af de mest vindende rom med mere end 20 priser. Diplomatico er internationalt anerkendt som en af de bedste rom fra Sydamerika. Den produceres på Destillerieas Unidas (DUSA), som har produceret højkvalitets spiritus i mere end 53 år og har 7 destillationsapparater (3 pot destillater og 4 kolonne destillater).
Diplomatico har vundet over 54 medaljer ved internationale konkurrencer såsom SIP Awards, San Francisco World Spirits, Miami Rum XP, Monde Selection etc.
I 2011 opnåede Master Blenderen mr. Tito Cordero stor anerkendelse, da han blev kåret som verdens bedste master blender, som den første venezuelaner nogensinde. Flagskibet for Diplomatico er deres Diplomatico Reserva Exclusiva, som er et blend udelukkende af rom destilleret i pot destillater og lageret i op til 12 år. Reserva Exclusiva er et pragt eksemplar på alt det, som Diplomatico har at byde på; karakteristisk rund sødme, frugtige noter og en høj intensitet i smagsprofilen.

Type: Rom

Land: Venezuela

Flaskestørrelse: 3 ltr.

Alkoholprocent: 40%
1.695 DKK

Davidsen's XO The Oskar Rum Blend 88

DAVIDSEN'S X.O. THE OSKAR RUM, GRAND RESERVE BLEND 88

Grand Reserve Blend 88 er en udsøgt rom fremstillet på lige dele ren dedication, ægte passion og generationers ekspertise. Der er kun produceret 1888 flasker som en hyldest til grundlæggeren Oskar Davidsen og året for firmaets grundlæggelse.

ALKOHOL OG INDHOLD
51 % / 70 cl

LAND
Jamaica

PRODUCENT
Davidsen's Rum

FADLAGRING
Ja

PERIODE PÅ FAD (ÅR)
30

TYPE AF FAD
Eg

Grand Reserve - Cask Strength - Blend 88 er en hyldest til grundlæggeren af firmaet Oskar Davidsen og har derfor fået navnet The Oskar Rum. Det er en enestående blend af de bedste romtyper fra Jamaica og Guyana.
X.O. The Oskar Rum viser en helt sublim balance mellem rom fra Jamaica og Guyana med forskellig modning. Blend 88 er ikke blot en reference til firmaet etableringsår men også til at en del af rommen blev destilleret i 1988, da Oskar Davidsen fejrede sit 100 års jubilæum.
En del af denne blend har modnet i over 30 år på egetræsfade og en del af Rom'en har modnet på fade, som tidligere har indeholdt Cognac. Dette giver en helt særlig smag til Rom'en. Rom'en er holdt ved fadstyrke for at bevare dens tydelige aroma og karakter.
The Oskar Rum er produceret i et helt begrænset oplag på kun 1888 flasker. Alle nummereret og alle en hyldest til grundlæggeren og året for firmaet grundlæggelse Oskar Davidsen 1888.

Om Producenten
DAVIDSEN’s rom er en serie af rom i absolut topkvalitet. Serien har fået navn efter grundlæggerne af familiefirmaet Oskar Davidsen & Co.

Fast forankret i firmaets stolte traditioner og med høj fokus på kvalitet, er DAVIDSEN’s rom omhyggeligt udvalgt af vores kældermester og importeret fra Caribien og Jamaica.
1.888 DKK

Bavaro Grand Brulee

Fra Den Dominikanske Republik får du her Bávaro Rum. Bávaro Rum er produceret af Oliver Rums, som ligeledes står bag bl.a. Ron Quorhum, Puntacana Club og Oliver’s Exquisito.

Bávaro Rum er lagret, blendet og tappet af Oliver & Oliver på Den Dominikanske Republik. Dette firma er kendt for at opkøbe rom fra de omkringliggende romproducenter i nabolandene for selv at bearbejde destillater. Oliver & Oliver får bl.a. deres destillater fra Guatemala, Trinidad, Nicaragua og Colombia.

Bávaro Grand Brulée Ultra Premium Rum er blevet lagret i op til 12 år på brugte amerikanske egetræsfade, som tidligere har indeholdt bourbon-whisky. Rommen er medium sødmefuld og henvender sig til dem som godt kan lide rom med sødme. Smagsprofilen er præget af karamel, vanilje, tropisk frugt og brændt egetræ.
299 DKK

Diplomatico Reserva Gaveæske m. 2 Glas

Diplomatico laves i grønne omgivelser ved foden af Andesbjergene i Venezuela. Af lokalt høstede sukkerrør udvindes den eftertragtede sukkerrørsmelasse, som danner grobund for det eftertragtede indhold i flasken.
Sukkerrørsmelassen destilleres i gamle ”copper pot stills”, og rommen lagres efterfølgende i op til 12 år på egetræsfade.
399 DKK

Rum Malecon 9 års Licor de Ron

Indhold:70,0cl Alkohol:35,0% Anbefales til: Cigar, Drinks, Kaffe ProducentenSelvom Malecon er en cubansk-stilet rom, er det egentlig en panamansk rom. Rommen produceres i samarbejde med Varela Hermanos Bodegas de America SA. Malecon laver flere forskellige typer af rom. Al rommen er lavet på melasse og der er flere niveauer og mange forskelligheder i rommene. Varela Hermanos ligger i byen Pesé i den sydlige del af det centrale Panama. I 1908 etablerede den daværende ejer, Don José Varela Blanco, den første sukkerfabrik. Senere, i 1936, åbnede romfabrikken, som lige siden har produceret rom af høj kvalitet. Malecon er en smule tørrere end sin broder Malteco, dog mere kompleks. Der er generelt 3 kategorier: 'Rum-Reservas', 'Rum Rare Proof' og 'Rum Seleccion Esplendida'. Reserva'erne er lagrede rom der er i alderen 10-25 år gamle. Rare Proof er flasket i fadstyrke som varierer lidt efter hvor rommen er lagret og hvilken procent den kom i fadet på. Der er en 13års, 18års og en 20års. Seleccion Esplendida er vintage rom fra særligt udvalgte årgange, udvalgt af Marco Savio, her fås fænomenal rom. Slutteligt laver Malecon en sødere Licor de Ron på 35%, som er utrolig populær, grundet sin kompleksitet og sødme.
249 DKK

Davidsen's Superior Realese Jamaica 12 års blend

DAVIDSEN'S SUPERIOR RELEASE RUM, BLEND 12 Vores Superior Release Rum er en intens og velsmagende rom lavet på et blend af udsøgte romtyper. En mørk og lækker rom med en harmonisk sødme. FADLAGRING Ja PERIODE PÅ FAD (ÅR) 12 ALKOHOL OG INDHOLD 40 % / 70 cl LAND Jamaica PRODUCENT Davidsen's Rum Vores Superior Release Rum er en intens og velsmagende rom lavet på et blend af udsøgte romtyper. En del af rommen har lagret i op til 12 år på amerikanske egetræsfade, der tidligere har lagret Boubon. Dette tilfører rommens harmoniske sødme en snert af vanilje. Resultatet er en lækker mørk rom med en sublim smag. Om Producenten DAVIDSEN’s rom er en serie af rom i absolut topkvalitet. Serien har fået navn efter grundlæggerne af familiefirmaet Oskar Davidsen & Co. Fast forankret i firmaets stolte traditioner og med høj fokus på kvalitet, er DAVIDSEN’s rom omhyggeligt udvalgt af vores kældermester og importeret fra Caribien og Jamaica.
350 DKK 399 DKK

Pitú 70 cl

CACHACA PITÚ Pitú er Brasiliens nationaldrik og grundlag for bla. Caipirinha. Kun sukkerrøssaften fra de bedste og reneste stokke er brugt til fremstillingen. ALKOHOL OG INDHOLD 40 % / 70 cl LAND Brasilien PRODUCENT Ca' Rosa
185 DKK

Fio do Bigode Cachaca

Fio do Bigode betyder “hår af overskæg” og refererer til en gammel tradition i Brasilien, hvor man ved vigtige handler ofrede et hår af overskægspragten som et symbol på den netop indgåede aftale og som en garanti for kvalitet. Lidt på samme måde som man i Danmark spytter i handfladen i lignende situationer……. Produktionen finder sted i Nova Uniao i staten Minas Gerais på en lille farm, der er drevet af den samme familie, der for over hundrede år siden startede produktionen selvsamme sted. I dag er det tredje generation i Caetano familen, Dirlene og Walther, der står ved roret og kedlerne, når denne fantastiske cachaca kommer til verden. Fio do Bigode er repræsentant for håndlavet kvalitets cachaca lavet på pot still og en helt igennem bæredygtig og økologisk produktion, dog uden certificering. Resultatet er en frisk og frugtig cachaca, med en grøn og græsagtig smag med tropisk frugt og en klar reference til frisk sukkerrørsaft. Den er rå og kraftig, men formår på samme måde at være rund og behagelig på tungen. Type: cachacha Land: Brasilien Flaskestørrelse: 60 cl. Alkoholprocent: 40%
219 DKK

QRM 30 års Cask Strength

Har du nogensinde spekuleret over, hvordan Ron Quorhum 30 Aniversario ville smage ved fadstyrke? Det behøver du ikke at gruble over længere, for nu har Oliver & Oliver nemlig lanceret Ron Quorhum 30 Aniversario Cask Strength – den første officielle rom fra Oliver & Oliver på over 43% alkohol! I denne udgave af Ron Quorhum 30 Aniversario, er der ikke tilsat vand efter fadlagringen, hvilket medfører 10% mere alkohol end ved den normale aftapning, som er flasket ved 40% alkohol. Nok er der mere alkohol i denne aftapning, men det betyder mere smag i rommen, der ikke alene vil opleves dybere, men også mere kompleks end den originale Quorhum 30 Aniversario. Du får en eksplosion af flødekaramel, honning, appelsinskal, egetræ og kaffe samt en enormt lang eftersmag. Ron Quorhum 30 Aniversario Cask Strength er den naturlige udvikling for alle der elsker Ron Quorhum 30 Aniversario på 40%.
999 DKK

Plantation Gran Anejo Belize & Guatemala

Plantation Grand Añejo er et klassisk mellemamerikansk blend af rom fra Guatemala og rom fra Belize, som efter mellem 3 og 6 år på bourbonfade i troperne lærer hinanden at kende på franske egetræsfade i Cognac. Med blandingen af mellemamerikansk charme og fransk raffinement er Grand Añejo en poleret og let drikkelig sipping-rom som også gør sig godt i cocktails. Farve: Dyb kobber Duft: Duften er proppet med vanilje, pærer og grønne æbler. Smagsnoter: Cremet smag af bagt æble, karamelsovs og bittersød melasse. Serveringsforslag: En rom som kan nydes rent, men som også har mange anvendelsesmuligheder i cocktails, fx rum swizzles, punches eller hot buttered rum! Maison Ferrand, anført af spiritus-guruen Alexandre Gabriel, er firmaet bag nogle af de mest essentielle cognac, rom og gins i det moderne spirituslandskab. Under paraplyen findes blandt andet Pierre Ferrand Cognac, Plantation Rum og Citadelle Gin, rom under mærket Kaniché og cognac under navnet Claude Chatelier. Desuden produceres en række luksuslikører, hvoraf især deres curaçao har vakt begejstring i cocktailbarer verden over. Firmaet favner bredt, men fælles for hver en dråbe er en urokkelig dedikation til kvalitet. Maison Ferrand blev skabt med én mission: at bevare Frankrigs gastronomiske skatte. Alexandre har gjort en dyd ud af at ånde liv i gamle og for længst glemte traditioner, og den evigt lærelystne franskmand er blandt andet kendt for at opstøve og opkøbe gamle arkiver fra konkursramte huse, for at lære mere om fortidens produktionsmetoder. Men hos Ferrand forstår man også værdien af fornyelse, og i dag værdsættes innovation lige så højt som tradition. Dette ses tydeligt i mærket Citadelle Gin. At få lov til at destillere gin i Cognac krævede nemlig fem års bureaukratisk kamp mod områdets stædige spiritusgiganter. Sidenhen har foretagendet bredt sig ud over Frankrigs landegrænser, og i dag er Ferrand måske mest kendt for sin serie af rom. Under navnet Plantation opkøber Alexandre rom fra mange forskellige lande i Caribien og efterlagrer dem i Frankrig på cognac-fade. I serien findes rom til både begynderen og kenderen, til både daiquirien og Glencairn-glasset. Firmaet købte i 2017 Barbados-destilleriet West Indies Rum Distillery, og har nu altså også egen romproduktion helt fra bunden.
350 DKK

Presidente El Gran Ron del Caribe 23 Years

Presidente er skabt af cubanske rom maestros i Santo Domingo i 1995, for at ære mindet om José Martí og 100 årsdagen for hans død. Han var symbolet på Cubas kamp for uafhængighed mod Spanien. Efter hans død omtaltes han som ”Apostel for den cubanske uafhængighedskrig”, og han viede sit liv til at fremme frihed og politisk uafhængighed for Cuba. Han blev dræbt af spanske soldater under ”The Battle of Dos Ríos”! Rommen er blendet af Oliver & Oliver. De opkøber rom i Caribien og blander den på bedste vis. Oliver familiens cubanske rødder, gør at der ikke hærsker nogen tvivl om, at en stor del af rommen stammer fra Cuba, hvor familien havde et romdestilleri i slutningen af det 18. hundrede. De øvrige rom er fra Panama, Trinidad, Colombia og Nicaragua, samt fra deres nuværende hjemø, Den Dominikanske Republik. Duft Vanilje, abrikos marmelade, mørk chokolade og masser af søde noter Smag Sødmen er gennemtrængende, vanilje, abrikos og appelsin, mørk chokolade og mokka skaber en dejlig kompleks sød oplevelse Eftersmag Dejlig lang og kydret, med smag en behagelig let udgave af cigaræske Kommentar En majestætisk rom, José blev aldrig president for sit Cuba, men æren at få en rom opkaldt efter sig fik han! Lidt historie: På forsiden af æsken, som rommen kommer i og på etiketten, finder man portrættet af: José Martí (født d. 28. januar 1853 – død. d. 19. maj 1895). Han var og er fortsat en cubansk nationalhelt og en vigtig figur i den latinamerikanske litteratur. I sit korte liv nåede han at bære mange ’hatte’. Han var blandt andet digter, essayist, journalist, revolutionær filosof, oversætter, professor, forlægger, og politisk teoretiker, og han var ligeledes en del af de cubanske frimurere. Gennem sin litteratur og politiske aktivitet, blev han et symbol på Cubas kamp for uafhængighed mod Spanien i det 19. århundrede. Han blev efter sin død omtalt som "Apostel for den cubanske uafhængighedskrig", og han viede sit liv til at fremme frihed og politisk uafhængighed for Cuba. Han blev dræbt af spanske soldater under ”The Battle of Dos Ríos”, og hans død blev startskuddet til kampen for et uafhængigt Cuba for mange cubanske revolutionære, men også for de cubanere, som tidligere havde været tilbageholdende i kampen for et frit Cuba. Han nåede aldrig at blive præsident, men rommen er en hyldest til ham. ’Presidente’ er en super god rom, skabt af cubanske rom maestros i Santo Domingo (Den Dominikanske Republik) i 1995, for at ære mindet om José Martí og 100 årsdagen for hans død. Den er således blendet af Oliver & Oliver med base i Den Dominikanske Republik. Firmaet har ikke selv et destilleri. Deres spidskompetence er, at opkøbe rom i Caribien og derefter blande den på bedste vis. Det er altid en hemmelighed, hvilke rom, der indgår i de forskellige blends. Det er dog ikke nogen hemmelighed, at en stor del af rommen stammer fra Cuba, hvor Oliver familien har sine rødder, og havde et romdestilleri i slutningen af det 18. hundrede. Den øvrige rom er fra Panama, Trinidad, Colombia og Nicaragua, men en stor del kommer også fra deres egen ø, Den Dominikanske Republik. Da de grundlagde firmaet, hyrede de nogle cubanske rommagere og fik lov til at købe omkring 100.000 liter god cubansk rom. Så med lidt god vilje kan man godt sige, at firmaet har gode cubanske rødder.
449 DKK

Abuelo XII Two Oaks

TWO MAJESTIC OAKS - Én til smag og Én til det bløde! En fantastisk blød smag - der tænder op for en ny lidenskab overfor rom. Abuelo Two Oaks er en dejligt blød 12 år gammel rom, der er blevet modnet i to karakteristiske egetræsfade. Først i udvalgte ex-bourbon fade, derefter i helt nye men ekstra forkullede fade af amerikansk eg. Fadene tilberedes af eksperter i Napa Valley, Californien. De udvælger dem, rister dem ved 180 ° C i 60 minutter for at forsigtigt åbne træet og skruer derefter varmen op til 220 ° C for at få den dybe forkullning på 8mm, som de gerne vil have. Denne totrinsproces, gør det muligt for rommen at trække ekstremt meget smag fra træet og der skabes et naturligt kulfilter, der giver en usædvanligt blød Two Oaks finish. Duft Let røg med en intens duft af eg efterfulgt af elegante noter af vanilje og kaffe med antydning af ristet mandel Smag Intense træagtige toner med en unik røgfyldt sødme. Krydderier, karamel og ristede kaffebønner med lette hint af cola nødder Eftersmag Smagen fortsætter og fortsætter og .... Kommentar En super premium rom med en blød og lidt røget elegant karakter, der nydes lige så fint helt ren eller on the rocks!
499 DKK

Getspirits Dark Amber Rum

Dark Amber har en flot mørk farve, intens smag med noter af blandt andet brun sukker, kaffe og egetræ. Dark Amber er lagret på to slags forskelligt brændt fransk eg, hvilket giver en dejlig harmonisk smag. Dark Amber holder 42% i alkoholprocent
399 DKK

Chantal Comte. La Tour De Lor 2001

I 2001 blev der lagt rom til side hos Distillerie La Mauny, og først 14 år efter åbnede Chantal Comte en lille håndfuld tidligere bourbonfade på det gamle destilleri. Det hun fandt var en helt ekstraordinær rom med usammenligneligt flotte træk, og de få tønder blev sat til side og efterfølgende anbragt i en ståltank i hele 18 måneder, hvorefter rommen blev tappet i april 2017. Som altid med rom fra Chantal Comte, har man ikke tilsat vand efter fadlagringen, hvilket giver en usædvanlig høj alkoholprocent. Her rammer vi i alt 64,8% alkohol – en af de højeste alkoholprocenter fra Martinique som rombranchen har set. Rommen har en tropisk bouquet samt en frisk duft af ingefær. Derudover kandiserede noter af karamel og appelsinskal. Generelt domineret af cedertræ, eukalyptus og tobaksblade. Smagen er yderst kompleks og har en smag af bitter grapefrugt samt kraftig vanilje. Endvidere en spids harpiks kombineret med sukkerrørets sødme, og til sidst citronskal. En helt igennem vanvittig romoplevelse! Der er kun tappet 1715 nummererede flasker af dette vidunder – en rom som henvender sig til de største romnørder derude.
1.999 DKK

Pancho Villa 1988 Rom

Pancho Villa Solera Rum 1988 Tequila Finish er opkaldt efter den mexicanske revolutionshelt og guerilla-leder Pancho Villa (f. 1878). Man ser ham på flaskens label, hvor man også finder årstallet for rommens ældste rom. I 1988 blev de ældste destillater som indgår i blendet produceret. Efter rommen er tappet af solera-systemet har man fyldt det på tønder som tidligere har indeholdt tequila – her har det ligget i seks måneder. Det er altså en såkaldt tequila-finish, og en af de eneste rom på markedet som kan bryste sig af dette. Smagsprofilen er klassisk for Oliver Rums, men med en særlig krydret eftersmag. Ja, nærmest en eftersmag der mindre om peber. En lækkert touch til en blød og sødmefuld rom.
499 DKK

Stroh Rom 80% 20 cl

Stroh Original er ideel til den varme drik, som f.eks. trætte skiløbere har brug for, når de vender tilbage til hotellet efter en lang dag i sneen.
100 DKK

A.H. Riise Centennial Celebration

A.H. Riise Rom er en hyldest til én af de mest entrepenante danskere, Albert Heinrich Riise, der med stor succes drev sit apotek i Charlotte Amalie på St. Thomas i perioden 1838 til 1878.

A. H. Riise Centennial Celebration Rum er en særlig limited edition Rom. Den er lavet i anledning af 100-året for salget af de Dansk Vestindien øer til USA, som fandt sted den 31. marts 1917. Hver flaske er individuelt nummereret og kun 10.000 flasker er blevet produceret for at fejre denne særlige begivenhed.

Duft
Syltede kirsebær, mælkechokolade og appelsinmarmelade

Smag
Egetræ, gammelt læder. syltede citrusfrugter og brændt karamel. Intense noter fra sherry og portvin

Eftersmag
Langvarig med vaniljekaramel, med overraskende hints af mynte og creme brulée

Kommentar
Dette blend giver en fantastisk smag, der i den grad er værd at fejre!
895 DKK

Dictador Best of 1980 35 års

The precious liquids in our “Best Of” range represent a selection from the best and oldest barrels in our collection which has been developing for over 100 years – since the opening of our distillery. The liquids are carefully chosen and mixed by our master blender, as he has chosen the best of the oldest vintages to give you the truest taste of our age-old DICTADOR. For classical Colombian flavours that are rich, deep and luxuriously delicious – you need simply to sip to fully understand the magic of the best. This bottle is part of a limited series, so be one of the few lucky ones to discover this unique and incredibly rare rum. Age The Best Of Dictador product line is represented by the best barrels selected from a batch of a particular year. The bottle contains the best rum blended from selected production batch in a moment of time. Cask Reference The barrels used for Best Of are carefully selected by Master Parra. We use 3 types of the barrels: AO - American Oak, SC - Sherry Cask, PC - Port Cask. Number of Bottles in the Batch We use only one selected barrel for bottling. As a result, we fill around 300 bottles with this great liquid work of art. The entire process takes place at our Destilería Colombiana. Alcohol % Differences in percentages of alcohol come from organoleptic tests. As the spirit is taken directly from the barrel, it must be diluted, then our master blender decides which blend tastes the best with what alcohol percentage level.
1.499 DKK

A.H. Riise Kong Haakon

A.H. Riise Rom er en hyldest til én af de mest entrepenante danskere, Albert Heinrich Riise, der med stor succes drev sit apotek i Charlotte Amalie på St. Thomas i perioden 1838 til 1878. Som en konge - sådan føles det, når du smager Kong Haakon XO Royal Reserve Rum. Denne rom siges at have været Kong Haakons absolutte favorit. Han startede livet som prins Carl of Denmark. Gjorde karriere i Den Kongelige Danske Flåde, og tjente på skibet, Fregatten Jylland. Det førte ham til de vestindiske øer. Mødet med Valdemar Riise førte til et nært venskab, hvor de sammen opdagede deres fælles passion for gode, velmodne vintage rom. Duft Først kommer der vanilje, kokos og smørkaramel. Senere er der en antydning af karameliseret æbletærte med en let brændt kant og en let og diskret note lavendel Smag De aromaer der er i duften, kan også føles i smagen, især kokosnoten kommer frem med en ekstremt rig og intens smag Eftersmag Vanilje- og smørkaramellerne lænkes sammen med en antydning af appelsinskal, der balancerer rommen flot
475 DKK

A.H Riise Navy Rom 35 cl

A.H. Riise Rom er en hyldest til én af de mest entrepenante danskere, Albert Heinrich Riise, der med stor succes drev sit apotek i Charlotte Amalie på St. Thomas i perioden 1838 til 1878. Denne relancering af noget så ”uddødt” som en Dansk Flåde rom, er et spændende tiltag. En genskabning af den rom de danske sømænd blev mødt med, ved ankomsten til St. Thomas - et dejlig strejf af historien! I stil adskiller denne rom sig fra den berømte engelske NAVY Rum ved, at være nemmere at gå til og lettere at drikke. Dens oprindelse - blenderne i Flensborg, lavede den ikke helt så tør - og gav den flere sarte frugtnoter. Duft Fed, dyb næse med lakrids (som gammeldags hostesaft), appelsinskal, kokos, papaya, eukalyptus, lakrids og et strejf af mint. En dybde, der minder om indkogt balsamico, sort the og krydret julekage kommer frem, som et diskret bagtæppe for de andre noter Smag Alt fra næsen går igen i en sødmefuld, rund og fed mundfornemmelse, der balancerer fedmen med de grønne noter af eukapyltus og mint, de gule citrusnoter og bitterheden fra lakrids og balsamico Eftersmag Toner langsomt ud med noter af mokka og mørk chokolade med appelsin
225 DKK

A H Riise Black Barrel

A.H. Riise Rom er en hyldest til én af de mest entrepenante danskere, Albert Heinrich Riise, der med stor succes drev sit apotek i Charlotte Amalie på St. Thomas i perioden 1838 til 1878. A.H. Riise Black Barrel Rum er smagsat af en hemmelig krydderiblanding, som er nøje udvalgt og baseret på grundlæggers ry og rygte, som en apoteker i verdens klasse. Black Barrel rommen er yderligere lagret i længere tid på egetræsfade, som er brændt indvendigt, således at overfladen er forkullet, denne proces giver rommen sin sorte farve - Deraf navnet Black Barrel - Det Sorte Fad. Duft Mokka, valnødder og brændte figner, såvel som let brændte egetræsnoter Smag Julekrydderier og mørk chokolade forenes i en dyb, fed smag Eftersmag Mokkaen vender tilbage og toner langsomt du
299 DKK

A.H. Riise Port Cask

A.H. Riise Rom er en hyldest til én af de mest entrepenante danskere, Albert Heinrich Riise, der med stor succes drev sit apotek i Charlotte Amalie på St. Thomas i perioden 1838 til 1878. Den Nye A.H. Riise Port Cask Finish Rom er sammensat af mere end 15 forskellige udsøgte Rom destillater med en gennemsnits alder på 20 år, som er alle specielt udvalgt af vor kælder mester. Den færdige rom har efterfølgende fået en Fad Finish lagring i 6. måneder på et Port Vins fad ( Pibe ) fra det kendte hus Cálem. Produktionen af denne Luksus Rom, er stærkt begrænset. Hvert Fad er specielt udvalgt og aftappet enkeltvis, i hånden af vor Master Distiller. Alle flasker er mærket med et individuelt flaske nummer samt aftapnings år. Duft Vanilje og gule frugter, som ananas og banan kommer først, men nedenunder ligger der et lag af mere tørre røde frugter, og man fornemmer portvinens indflydelse Smag De gule og røde frugter fortsætter ind i smagen sammen med tobak og cedertræ Eftersmag Fed og lang med en harmonisk tør chokolade-agtig, let krydret smag med en god frugtagtig afslutning med komplekse toner af skovbær og Portvin
495 DKK

A.H. Riise 1888 Copenhagen Gold Medal

A.H. Riise Rom er en hyldest til en af de mest entrepenante danskere, Albert Heinrich Riise, der med stor succes drev sit apotek i Charlotte Amalie på St. Thomas i perioden 1838 til 1878. Der var internationalt format over København, da byen i 1888 var vært for den store Nordiske Industri, Landbrugs & Kunstudstilling, der blev afholdt på et areal som dækkede den nuværende Rådhusplads, Tivoli og Industriforeningens bygning. A.H. Riise deltog også på den store Nordiske Udstilling på den Vestindiske pavillon med sin rom og blev der belønnet med en guldmedalje for ”Ypperligt” produkt. Det er denne hæder og begivenhed, som fejres når vi nyder denne specielle 1888 Gold Medal Edition Rum. Duft Blød eg, gammelt læder og tørrede abrikoser. Som en tropisk frugtsalat med vanillie creme, og en antydning af krydderierne fra enebær Smag Varme krydderier, julekage og appelsinskal, der slutter med et antydning af engelske vingummier Eftersmag Tørrede frugter, gamle oakand en notat af sherry
350 DKK

A.H. Riise Cream m Karamel

Basis for denne Liqueur er A.H. Riise X.O. Reserve Rom, som er blandet med frisk fløde og karamel afrundet med ægte sø salt. Dette giver en Liqueur med en blød smag af Rom og en fyldig smag af karamel afsluttet med en pikant let frisk saltagtig eftersmag.
199 DKK