Filters
Søg

Grappa

Sorter efter
Vis per side

Grappa "Bog"

Gavesæt med 2 flasker grappa. La Trentina Tradizionale La Trentina Morbida
595 DKK

Fabiano Grappa di Amarone della Valpolicella Rugol

Fabiano Grappa di Amarone della Valpolicella Rugola Spændende og elegant Grappa di Amarone della Valpolicella fra Fabiano. Lagret ni måneder på fade af akacietræ. Druer Corvina, Corvinone, Rondinella Smagsnoter Vanilje, kanel, lakrids, kakao, tobak Alkohol og indhold 42 % / 70 cl Land Italien Område Veneto Producent Fabiano Serveringstemperatur 16-17°C Holdbarhed efter åbning Ubegrænset Dyrkningsmetode Konventionel Fadlagring Ja Periode på fad (mdr.) 9 Proptype Korkprop Fremstilling Grappa di Amarone della Valpolicella ”Rugola” laves på pomace, presserester fra Amarone-produktionen. Den friske pomace af druerne Corvina, Corvinone, Rondinella og Croatina bringes straks til destilleriet for at gennemgå destilleringsprocessen kaldet ”discontinuo”, som bevarer mest muligt af råmaterialets karakteristika. Efter destilleringsprocessen lagrer grappaen ni måneder på fade af akacietræ. Fabiano, Grappa di Amarone della Valpolicella, ”Rugola” er honninggul i glasset. Fordi den er lagret på fade af akacietræ, har den en meget karakteristisk duft, og smagen er krydret med noter af vanilje, kanel, lakrids, kakao og tobak. Eftersmagen er blød og vedholdende. Det anbefales at servere Grappa di Amarone della Valpolicella ”Rugola” for sig selv som afslutning på måltidet, eller som ledsager til et stykke mørk chokolade. Nydes bedst af et lille tulipanformet glas. Om Producenten Huset Fabiano er en af de bedste producenter i Veneto området og har produceret vine af topkvalitet i 100 år. Fabiano-familien har samlet nogle af de bedste folk inden for vindyrkning og ønologi i Italien, og sammen udgør de et stærkt team, der er kendt for kærlighed til jorden, traditioner og gode vine. Stilen er klassisk med et tvist af modernisme. Der anvendes mest store gamle fade, men i de senere år er der eksperimenteret mere med brug af små fade, hvilket bidrager til mere sødme og koncentration i husets vine. Alle Fabiano’s vine er specielt velegnet til at blive nydt sammen med italiensk mad.
395 DKK

Batasiolo Grappa Moscato

Beni di Batasiolo Grappa di Moscato En delikat grappa med umiskendelig frugtrigdom. En sød og vedholdende eftersmag. Smagsnoter Moden frugt Alkohol og indhold 40 % / 70 cl Land Italien Område Piemonte Producent Batasiolo Serveringstemperatur 18-20°C Holdbarhed efter åbning Ubegrænset Delikat og sødlig En klar væske med forførende og intens aroma, der er typisk for friskplukkede Moscato-druer. En lækker og kraftig smag med tydelig, fyldig frugtaroma. Sødmefyldt og med vedholdende afslutning. Grappa bør nydes ved rumtemperatur for at få størst udbytte af smagen. Serveringstemperatur: 18-20°C Fremstilling Grappa er Italiens svar på franskmændenes Marc. Her udnyttes overskuddet fra vinproduktionen på bedste vis. Grappa fremstilles af de tiloversblevne drueskaller, kerner og lidt saft. Dette destilleres, så man får mere alkohol, og beholder en anelse af karakteren, hvorfra det kommer. I gamle dage var dette et spildprodukt, og blev brugt til at holde varmen, men i nyere tid har tingene forandret sig. Nu gør producenterne, hvad de kan for at bibeholde smagsnuancer fra den oprindelige vin. Denne Grappa er fremstillet af Moscato-rester fra Batasiolo’s fremragende Moscato-vin. Om Producenten Beni di Batasiolo er en af de bedste producenter i Piemonte, og drives af den energiske og karismatiske Dogliani-familie. Ejendommen er beliggende i centrum af Barolo distriktet, og består af ni ”beni” dvs. vingårde med tilhørende vinmarker, hvilket garanterer høj diversitet. Vinmarkerne dækker et samlet areal på mere end 100 hektar i de bedste områder. Udover de fantastiske Barolo vine fra Piemonte’s ”great vineyards”: Briccolina, Boscareto og Cerequio, producerer Batasiolo en lang række andre flotte vine: Barbaresco, Barbera d’Asti, Moscato d’Asti, m.fl.
380 DKK

Batasiolo Grappa di Barolo

Beni di Batasiolo Grappa di Barolo En kraftfuld spiritus med karakter fra Barolo vinen og med lang intens smag. Smagsnoter Blomster, moden frugt Alkohol og indhold 40 % / 70 cl Land Italien Område Piemonte Producent Batasiolo Serveringstemperatur 18-20°C Holdbarhed efter åbning Ubegrænset Intens og harmonisk Forvent dig en kraftig Grappa i glasset, helt klar, men med en voldsom duft. Her er søde kirsebær, bitterstoffer og en kras duft af træ. Intensiteten i smagen er fantastisk med kirsebær i fin forening med den bløde karakter og de fine tanniner bagerst i billedet. Grappa bør nydes ved rumtemperatur for at få størst udbytte af smagen. Serveringstemperatur: 18-20°C Fremstilling Grappa er Italiens svar på franskmændenes Marc. Her udnyttes overskuddet fra vinproduktionen på bedste vis. Grappa fremstilles af de tiloversblevne drueskaller, kerner og lidt saft. Dette destilleres, så man får mere alkohol, og beholder en anelse af karakteren, hvorfra det kommer. I gamle dage var dette et spildprodukt, og blev brugt til at holde varmen, men i nyere tid har tingene forandret sig. Nu gør producenterne, hvad de kan for at bibeholde smagsnuancer fra den oprindelige vin. Derfor ser man også denne elegante udgave af en Grappa di Barolo. Fremstillet på rester fra Beni di Batasiolo’s egen Barolo samt rester fra de 4 enkeltmarksvine de fremstiller i området. Om Producenten Beni di Batasiolo er en af de bedste producenter i Piemonte, og drives af den energiske og karismatiske Dogliani-familie. Ejendommen er beliggende i centrum af Barolo distriktet, og består af ni ”beni” dvs. vingårde med tilhørende vinmarker, hvilket garanterer høj diversitet. Vinmarkerne dækker et samlet areal på mere end 100 hektar i de bedste områder. Udover de fantastiske Barolo vine fra Piemonte’s ”great vineyards”: Briccolina, Boscareto og Cerequio, producerer Batasiolo en lang række andre flotte vine: Barbaresco, Barbera d’Asti, Moscato d’Asti, m.fl.
369 DKK

Marzadro Olia del Garda - Oliven likør

Olia del Garda A delicious infusion of olives in Grappa, from an ancient recipe invented on Lake Garda and now reinterpreted by Antonio De Carli. The Marzadro family pays homage to it with this unique liqueur. The ancient recipe requires the cold maceration of the olives along with spices such as cinnamon, cloves and lemon peel in pure white Marzadro Grappa for a variable period of 40 to 50 days. A blend that combines the flavours of our land in a bitter but surprisingly fruity extract.
299 DKK

Marzafro Animanera Lakrids Likør 70 cl.

Denne likør fra Mazadro er en forbløffende lakrids likør. Den er forførende og overbevisende med sin orginale og rene smag. Marzadro likører er baseret på grappa og naturlige ingredienser, som giver en virkelig delikat, frisk og naturlig smag. De nydes bedst, når både glasset og likøren er tæt på de 0 grader.
225 DKK

Marzadro Morbida

Et land, en Grappa En grappa med sine rødder fast i det område, som giver den sit bedste: den typiske vinstok i regionen, temperaturændringer, som giver den deraf følgende parfumer, oplevelsen af århundreders fortid. La Trentina Morbida Næse: blød, delikat, omsluttende Smag: intens med behagelig vedvarende aromatisk hints
325 DKK

Marzadro Giare Gewürztraminer 10 cl

Denne grappa er fremstillet af frisk, udvalgt kvas af Chardonnay-druen med Trentino oprindelse. Destillationen er foretaget på den traditionelle Trentino-facon, ved hjælp af en diskontinuerlig damp bain-marie still. Denne metode er typisk for Trentinos destillationskultur. Det er kendetegnet for Marzadro destilleriet at deres destillation er langsom, og på denne måde udnytter de på bedste vis alle de gode egenskaber i druekvaset. Herefter har den lagret i 36 måneder på små tønder af højkvalitets egetræ. Denne proces bliver nøje observeret, og aromaernes udvikling bliver fulgt, så man til sidst opnår de optimale smagsnuancer. Resultatet er en grappa med høj elegance og en velbalanceret struktur, og hermed en grappa af høj kvalitet. Man fornemmer tydeligt dens elegante og fine aroma og dens bløde og tørre smag.
120 DKK

Marzadro Giare Amarone 10 cl

Denne ædle grappa er født i hjertet af Vallagarina. Den er frugten af mere end et halvt århundredes erfaring og tradition i kunsten af destillation. Den er baseret på nøje udvalgt kvas fra Amarone-druen, som efter udvælgelsen er presset forsigtigt og derefter destilleret ved hjælp af en diskontinuerlig damp bain-marie still, som det er tradition i Trentino området. Det er kendetegnet for Marzadro destilleriet at deres destillation er langsom, og på denne måde udnytter de på bedste vis alle de gode egenskaber i druekvaset. Herefter har den lagret i 36 måneder på små tønder af højkvalitets egetræ. Denne proces bliver nøje observeret, og aromaernes udvikling bliver fulgt, så man til sidst opnår de optimale smagsnuancer. Den behagelige og tørre smag er i en harmonisk og elegant balance. Blødheden i denne grappa understreger både aromaer og smagsnuancer med noter af både hasselnød og kakao. Derudover er det kendetegnet for Amarone-druen at den tilfører grappaen noter af kirsebær. Alt i alt en rig og intens smag.
120 DKK

Marzadro Le Dic Otto Lune Port Cask

A second special edition of the Grappa Stravecchia, Le Diciotto Lune. Riserva Botte Porto comes from an additional aging period of eighteen months, in a limited number of selected barrels previously used to age Porto wine. The extra refinement highlights the sharper Grappa-wood contrast and the Porto barrels add a fruity scent. A combination of unique sensations.
549 DKK

Marzadro Le Dic Otto Lune Sherry Wood

Dic' otto Lune 3 år Cherry Wood Cask nr. 115 - Mar Produceret i Italien af Marzadro et familieejet destilleri, som startede i 1949. På Marzadro er det nu 3. Generation der driver virksomheden. Grappa er en brændevin, som bliver produceret af resterne fra vinproduktionen, druekvas eller “vinaccia”, som det hedder på italiensk. Dic Otto Lune betyder de 18 måner. Dic Otto Lune er lagret på 4 forskellige fadtyper i 18 måneder akacie-, eg-, ask- og kirsebærfade. Efter endt lagring sammenstikkes grappaen. Nummer 115 refererer til tidlig græsk udgave af det nye testamente, hvor afsnittet omhandler åbenbaring. -Hvilket er Marzadros budskab med denne vidunderlige Grappa. Dic'otto Lune Cherry 115 bliver til under udvælgelse af de bedste Trentino Merc druer fra de bedste vingårde. Efter at have lagret de traditionelle 18 måneder er 115 blevet lagret i cherry wood. Med tiden er har denne grappa udviklet sig til en forrygende grappa med masser af karakter og kraftig aroma. En rund og blød smag med vaniljenoter..
599 DKK

Marzadro, Le Dic Otto Lune 70cl

Dic' otto Lune - Marzadro 70cl Produceret i Italien af Marzadro et familieejet destilleri, som startede i 1949. På Marzadro er det nu 3. Generation der driver virksomheden. Grappa er en brændevin, som bliver produceret af resterne fra vinproduktionen, druekvas eller “vinaccia”, som det hedder på italiensk. Dic Otto Lune betyder de 18 måner. Dic Otto Lune er lagret på 4 forskellige fadtyper i 18 måneder akacie-, eg-, ask- og kirsebærfade. Efter endt lagring sammenstikkes grappaen. Smagen er blød og cremet med masser af krydderier fra fadene. Denne grappa kan bruges i mange sammenhænge.
399 DKK