Filters
Søg

Danske

Sorter efter
Vis per side

Danmark Rundt 9 Gode Øl

Danmark Rundt er en super flot gaveæske, der virkelig kommer til syne på et gavebord. Gavekassen indeholder 9 forskellige special fra danske bryggerier. Bemærk venligst, at billedet er vejledende - sortimentet kan variere
249 DKK

Grauballe Jagtøl

Efter jagten passer denne øl perfekt til en bid mad i jagthytten eller til en vildtret derhjemme. Mørkegylden med en fyldig smag og en afdæmpet frisk aroma, der kommer fra saaz og cascade humle. Grauballe Bryghus vandt publikumsprisen ved øl-entusiasternes festival 2004 og guldmedalje ved European Beer Star Competition i München 2013. Brygget af vand, bygmalt og humle. Ufiltreret og upasteuriseret. Modnet på flaske med naturligt bundfald af gær. Brygget og tappet på Grauballe Bryghus, 8600 Silkeborg
45 DKK

Hancock Saaz

Hancock Saaz

8,1 %
700 ml


Til denne meget mørke og fyldige øl anvendes kun tjekkisk Saaz humle, der blandt ølkendere i hele verden er synonym med godt øl af høj kvalitet. Øllet er undergæret ved lav temperatur i lang tid og efterfølgende lagret ved 0 grader i mindst 180 dage.
45 DKK

Bryghuset Møn, Klintholm India Pale Ale

KLINTHOLM INDIA PALE ALE, ØKOLOGISK

Til Klintekongens rige hører Klintholm, der indtil for få år siden havde sit eget slot. Ved Østersøen ligger den smukke strand og havn, der åbner for rejser på de store verdenshave - på samme vis som India Pale Ale i historien har rejst.

For at bevare de fine smagsmønstre har vi valgt at lade denne øl være ufiltreret og upasteuriseret. Herved kan der opstå en smule uskadeligt bundfald.

LIDT INFO OM ØLLET
En bitter og velafbalanceret IPA, hvor smag og aroma fra citrus humle byder på en dejlig frisk oplevelse.

Special god til fisk, lyst kød og frokost
Alc.5,5% vol.
Overgæret
30 DKK

Bryghuset Møn, Sommerspirets Lakrids Stout

SOMMERSPIRETS LAKRIDS STOUT

Opkaldt efter sommerspiret på Møns Klint – den tårnhøje kridtformation, der styrtede i havet i 1988. Som kontrast til det hvide kridt er denne øl sort - dybsort. Men smagen er let, og man aner en tone af chokolade sammen med den ægte lakrids.

For at bevare de fine smagsmønstre har vi valgt at lade denne øl være ufiltreret og upasteuriseret. Herved kan der opstå en smule uskadeligt bundfald.

LIDT INFO OM ØLLET
En dybsort øl, med toner af røg, chokolade og sød smag af ægte lakrids. Enhver lakridselskeres favorit.

Special god til desserter og blåskimmel ost.
Alc. 5,1% vol.
Undergæret
30 DKK