Filters
Søg

Specialøl

Sorter efter
Vis per side

Hanssens Schaarbeekse Kriek

Oude Kriek Schaerbeekse 6,0% - Hanssens Artisanaal
235 DKK

Ayinger Celebrator

Celebrator 6,7% abv. Dobbelbock, undergæret stærk lagerøl. Flot cremet lysebrunt skum. Kraftig maltet og frugtagtig aroma med toner af ristet malt. Smagen er fyldig, krydret og med toner af kaffe og kakao. Der er en vidunderlig balance mellem de forskellige malte, alkoholen og den tilsatte humle. Eftersmagen er fyldig og uden bitterhed. En god og lækker oplevelse.
30 DKK

Geuze Boon

Oude Geuze Boon

7 %
375ml.

Oude Geuze Boon er en af de fineste eksempler på en 100% spontantgæret lambic. Denne lambic har lagret i 1, 2 eller 3 år på egetræsfade. Mixet af disse fade giver en ca. 18 måneder gammel lambic, og øllen gærer videre på flasken. Oude Geuze Boon kan gemmes i op til 20 år. Oude Geuze Boon har en klar gylden farve, og en frisk og frugtig smag af citrus og egetræ.
45 DKK

Schneider Weisse Tap 6

Schneider Weisse Unser Aventinus TAP 6

8,20%
500 ml

Dyb og kompleks – for store og afslappende øjeblikke ved ilden. Dark-ruby farvet hvede doppelbock med et cremet fint hoved. Stærke noter af modne bananer, rosiner og blommer mødes med lakrids og en ristet aroma. Fyldig og varmende, med afbalanceret og glat finish. Den ideelle følgesvend til stegt kød, vildt og frugtige chokoladedesserter.
30 DKK

Kona Gold Cliff IPA

Gold Cliff IPA

7,2 %
50 IBU
355 ml

Sæsonøl; maj - august

Gold Cliff IPA indeholder ægte ananas. Den har tropiske frugtaromaer, der stammer fra Mosaic og Citra humle og den har et strejf af karamel malt. Velegnet til røget svinekød, grillet skinke eller kyllingepølse. Den går også godt til dessert, prøv den til et stykke sandkage, og du vil få en ananasoplevelse, der er sååå lækker!
Fra 25 DKK

Danmark Rundt 9 Gode Øl

Danmark Rundt er en super flot gaveæske, der virkelig kommer til syne på et gavebord. Gavekassen indeholder 9 forskellige special fra danske bryggerier. Bemærk venligst, at billedet er vejledende - sortimentet kan variere
249 DKK

Orval

I modsætning til de øvrige trappistklostre brygger Brasserie d’Orval kun denne ene kommercielle øl, og denne øl er meget anderledes end de øvrige trappisters øl, idet den har en meget karakteristisk tør og krydret gærsmag og en let sødlig, fyldig men også tør maltsmag, som afsluttes af en meget markant tørhumle-karakter, man eller mest finder i India Pale Ale-typerne. Denne øl har som de øvrige trappistøl, gennemgået en sekundær gæring på flasken. Men inden øllet påfyldes flaskerne har munkene tørhumlet øllet, hvilket er med til at øge den tørre og bitre karakter. Alkoholstyrken kan variere fra 5,2 -7,2 % hvilket er årsagen til at øllet sjældent smager helt ens.

I perioder er denne øl næsten lige så svær at skaffe som den legendariske Westvleteren øl, så køb den når den endelig er på hylderne. Den passer rigtig fin til en klassisk belgisk platte med ost, pølse og paté platte i selskab med tungt hjemmebagt brød. I dette selskab vil øllen give en god kontrast til osten og pølsernes fedme og sødme. Bør nydes ved 10 grader i et tulipan glas.
35 DKK

Grauballe Jagtøl

Efter jagten passer denne øl perfekt til en bid mad i jagthytten eller til en vildtret derhjemme. Mørkegylden med en fyldig smag og en afdæmpet frisk aroma, der kommer fra saaz og cascade humle. Grauballe Bryghus vandt publikumsprisen ved øl-entusiasternes festival 2004 og guldmedalje ved European Beer Star Competition i München 2013. Brygget af vand, bygmalt og humle. Ufiltreret og upasteuriseret. Modnet på flaske med naturligt bundfald af gær. Brygget og tappet på Grauballe Bryghus, 8600 Silkeborg
45 DKK

Hancock Saaz

Hancock Saaz

8,1 %
700 ml


Til denne meget mørke og fyldige øl anvendes kun tjekkisk Saaz humle, der blandt ølkendere i hele verden er synonym med godt øl af høj kvalitet. Øllet er undergæret ved lav temperatur i lang tid og efterfølgende lagret ved 0 grader i mindst 180 dage.
45 DKK

Iron Maiden Trooper

Trooper

4,7 %
500ml.

Det britiske heavy metal-band Iron Maidens forsanger Bruce Dickinson, der er ale entusiast, har udviklet denne øl, der er håndlavet på Robinsons bryggeri. Øllet er opkaldt efter bandets single fra 1983. Bruce Dickinson har løbende prøvesmagt øllen for sikre sig, at smagen var perfekt og er glad for det endelige resultat. Den har en malt smag og citron noter fra en unik blanding af Bobec, Goldings og Cascade humle. Øllen bærer en mærkat med bandets maskot, Eddie, som er klædt i en britisk militæruniform fra det 19. århundrede og holder en sabel og det britiske flag - ligesom på singlens cover. Iron Maiden blev dannet i 1975 og har siden da udgivet 15 studiealbum og adskillige live koncerter. Heavy metal-legender brygger egen øl Det britiske heavy metal-band Iron Maiden har udviklet deres egen øl, som er blevet opkaldt efter en af bandets 80'er-singler. Den gyldne drik er blevet brygget i Stockport i Storbritannien af bryggeriet Robinsons, og skriver magasinet Female First. på cover.
40 DKK

Samuel Smith Choko Stout

Samuel Smith Organic Chocolate Stout

5,0 %
550ml.

brygget med vand fra den oprindelige brønd fra 1758, som stadig er i brug. Blandingen af den blidt ristede økologiske chokolademalt og den økologiske kakaoekstrakt giver en lækker og cremet karakter og en dejlig afslutning. Stout og luksuriøs chokolade er et perfekt match.
Fra 40 DKK

Primator, Premium Lager

Smagsoplevelsen ved en Premium vil altid give dig lyst til endnu en tår. Det samme gælder for mange typer bøhmisk øl, en øltype som Tjekkiet er verdensberømt for. Primator Premium er vores brygmesters stolthed. Vi anvender kun de allerbedste naturlige ingredienser og runder den omhyggelige produktionsproces af med en langvarig modning ved 1°C.

Øllet har en stærk, velafbalanceret smag, en strålende gylden farve og langvarigt skum. Øllet har en klassisk bitterhed, som man altid har lyst til at smage mere af. En alsidig øl, velegnet til enhver lejlighed, til festlige begivenheder eller ved selvforbydelse. Uanset anledning ved vi, at du vil nyde vores øl!

Premium akkompagnerer fint salater, bøf, kebab og stegt svinekød. Nydes bedst afkølet i et højt Primator glas. Dette prestigefyldte øl repræsenteres af Pivovar Nachods ånd og unikke vision.
30 DKK

Primator, India Pale Ale

En rendyrket Amerikansk præget IPA med en frisk citruspræget duft, en fin fylde og krop, samt masser af tør grape præget af bitter humle, fremstår denne øl markant anderledes end de andre Primator produkter.

Type af øl: India Pale Ale
Alkohol indhold: 6,5 % vol.
Ingredienser: Lys Pale ale malte, karamel malt, amerikanske humler, ale gær , tilsat kulsyre og pasteuriseret

Er man ikke til bitters øl bør man gå langt uden om denne øl, da den vil tilfredsstille de fleste Hop Heads (Humle elskere). Denne øl vil gøre sig rigtig godt sammen med de kraftfulde og lidt stærke asiatiske retter, hvor bitterheden vil komplimentere chilien og karryen, samt give en fin kontrast til det søde og fede i kokosmælken. Nyd den på terrassen eller på pubben, og føl den behagelige og smagsfyldige fornemmelse en så humlet øl vil give. Øllet nydes bedst afkølet til omkring 10°C.
30 DKK

Primator, Weizenbier

Weizenbier har en intens smag. Den pikante hvede giver et strejf af banan, og den lækre nellikeagtige aroma er typisk for denne type øl. Den er smagsrig og middelfyldig med en klassiske bitterhed, der kan karakteriserer Saaz humlen.

De runde frugtegenskaber er resultatet af en blanding af ølgær og hvedemalt. Den er nem at genkende ved allerførste blik. En ufiltreret, meget gæragtig, halmfarvet øl. Gær og protein giver øllet en tiltrækkende grumsethed. Dette er en rigtig tørstslukker. Anbefales til bøffer og andet stegt kød som fx. and. Også lækker til svineburgere, pølser, alt godt fra havet og blød ost. Dette øl bør serveres i et højt og slankt glas, så der sikres kraftigt skum. Hvis øllet ikke ser uklart nok ud, skal resten af øllet i flasken rystets godt for at få bundfaldet med. Perfekt med en citronskive ved en temperatur på 6-8°C.

I de sidste 30 år har vi oplevet en ølrenæssance, særligt blandt yngre øldrikkere, som kan lide at være innovative i deres valg af øl. Dette øl er god til festlige lejligheder, og øllets milde bitterhed tiltaler ofte kvinder. Det er i hvert fald øjeblikkets øl.
30 DKK

Primator Premium Dark

Den orginale og bedste. Dark var den første pilsner, som bar navnet Primator og er derfor den mest historiske øl i produktserien. Premium Dark er indbegrebet af tradition og trækker på årtiers bryggeteknik, som til stadighed er blevet forbedret og opdateret af brygmesteren.

Premium Dark tilbyder en unik smag af fire ligeligt fordelte malttyper samt vores kvalitetsgaranti, der består i det største antal medaljer indenfor vores sortiment.

Tag en tår og lad smagsløgene opleve en fin karamelessens med en lidt afdæmpet bitterhed i baggrunden. Den fyldige smag og farve stammer fra den unikke München-malt og akkurat den rigtige mængde humle. Det fløjelsesagtige skum, den mørke farve og den fristende aroma er helt uimodståelig. Dark er god til maden og akkompagnerer fint stegt kød, vildt og overdådige desserter. Dark er også en storartet ingrediens i madlavningen fx. pølser tilberedt i mørk øl eller en steg marineret i denne øl.
Fra 25 DKK

Bryghuset Møn, Klintholm India Pale Ale

KLINTHOLM INDIA PALE ALE, ØKOLOGISK

Til Klintekongens rige hører Klintholm, der indtil for få år siden havde sit eget slot. Ved Østersøen ligger den smukke strand og havn, der åbner for rejser på de store verdenshave - på samme vis som India Pale Ale i historien har rejst.

For at bevare de fine smagsmønstre har vi valgt at lade denne øl være ufiltreret og upasteuriseret. Herved kan der opstå en smule uskadeligt bundfald.

LIDT INFO OM ØLLET
En bitter og velafbalanceret IPA, hvor smag og aroma fra citrus humle byder på en dejlig frisk oplevelse.

Special god til fisk, lyst kød og frokost
Alc.5,5% vol.
Overgæret
30 DKK

Bryghuset Møn, Sommerspirets Lakrids Stout

SOMMERSPIRETS LAKRIDS STOUT

Opkaldt efter sommerspiret på Møns Klint – den tårnhøje kridtformation, der styrtede i havet i 1988. Som kontrast til det hvide kridt er denne øl sort - dybsort. Men smagen er let, og man aner en tone af chokolade sammen med den ægte lakrids.

For at bevare de fine smagsmønstre har vi valgt at lade denne øl være ufiltreret og upasteuriseret. Herved kan der opstå en smule uskadeligt bundfald.

LIDT INFO OM ØLLET
En dybsort øl, med toner af røg, chokolade og sød smag af ægte lakrids. Enhver lakridselskeres favorit.

Special god til desserter og blåskimmel ost.
Alc. 5,1% vol.
Undergæret
30 DKK

Bryghuset Møn, Kong Hunos Klassik

KONG HUNOS KLASSIK, ØKOLOGISK

Den mystiske jætte, og sørøver, Huno vandt ære og berømmelse ved sin tapperhed, der hver nat besejrede sagnhelten Grønjæger. Huno kom og tog magten på Høje Møn, og blev Klintekongens efterfølger. Han var dog mere sørøver end konge, og drog til sidst bort mod fjerne riger.

For at bevare de fine smagsmønstre har vi valgt at lade denne øl være ufiltreret og upasteuriseret. Herved kan der opstå en smule uskadeligt bundfald

LIDT INFO OM ØLLET
Danskernes foretrukne øltype. Nuancer af karamel og citrus giver en fin balance imellem bitterhed og sødme.

Special god til stegeretter og frokost
Alc. 5,0% vol.
Undergæret
30 DKK

Bryghuset Møn, Mandemarke Mørk Lager

MANDEMARKE MØRK LAGER

Mandemarke Bakker, de Østmønske bjerge - et levn fra istiden. Her regerede Kong Huno, der i tidens hungersnød forbød ølbrygning, da det dyrebare korn ikke måtte drikkes. Snedige Herremænd fandt dog på at søbe øllet med ske istedet og indfriede på den måde deres tørst efter øl. I dag skal der ikke spares på kornet, vi har brugt rigelige mængder til vores lagerøl. Mandemarke Mørk Lager kan nydes af et glas eller søbes af ske – valget et dit.

For at bevare de fine smagsmønstre har vi valgt at lade denne øl være ufiltreret og upasteuriseret. Herved kan der opstå en smule uskadeligt bundfald

LIDT INFO OM ØLLET
En skøn mørk lagerøl med dyb rund smag og aroma.

Special god til varm mad
Alc. 4,9 % vol.
Undergæret
30 DKK